Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Er du slipper gasspedalen som bilen Flytter Bra for en Automatic Transmission?

Flere myter og rykter synes å surround biler og kjørevaner enn de fleste andre aspekter av dagliglivet. Heldigvis har de fleste bilistene forlatt de fleste av de mer latterlige legender, som sparker et dekk å dømme inflasjon og trå liv. At praksis stammer fra en tid da uærlig bilforhandlere ville stappe et punktert dekk med høyet for å gjøre dekkene synes oppblåst. Til denne dag, begrepet "dekk kicker" refererer til personer uten mål og mening evaluere brukte biler. Levetiden på dette begrepet illustrerer sta natur sjarmerende forestillinger om biler. Noen forsøk på å "baby" et kjøretøy kan være grunnlagt på langvarige, men misforståtte tradisjoner. Slakke av på gassen for å lette shift-funksjonene i en automatisk girkasse er ett grelt eksempel. Overkill

Antiquated kjøring metoder kan gjøre mer skade enn godt i en moderne bil. Ett eksempel er å nå gjennom rattet for å få en hemmelig grep for venstre svinger. Dette var vanlig praksis før servostyring ble en nesten-standard. Fortsetter å bruke denne metoden i en moderne bil kan forårsake alvorlig skade hvis kollisjonsputen utløses på det tidspunktet. Skade overføring kan ikke føre til personskader, men kjøring teknikker ment til hjelp lang er ikke nødvendig. Store smerter er tatt i design og produksjon av automatiske girkasser slik at liten tanke trenger være viet til dem under kjøring under normale forhold. Hydrauliske og elektroniske innretninger er konstruert spesielt for å levere jevne, passende girskift.
Under Pressure

Brå throttle bevegelser kan hindre driften ment å gi omsorg-fri overføring funksjon . Av alle de ulike hensyn som styrer girvalg og skiftet poeng, kan gass stilling være det viktigste. Hydrauliske trykket i overføringen bygger som gasspedalen går ned, slik at kontroll enheter for å bruke den økte kraften til fast engasjere clutcher og band. Slippe gassen til feil tid kan resultere i treg og upresis utstyr programmer som kan skli litt på hvert skift. Harsh utstyr engasjementer kan også være forårsaket av en altfor tidlig throttle utgivelse, med verken handlingen drar transmisjonskomponenter 'levetid.
Over tid

Myk og ujevn utstyr applikasjoner føre til unødig slitasje på friksjonsflatene inne i transmisjonen. Clutcher og band er foret med friksjon materiale lik som en bremse sko. Materialet er utsatt for slitasje dersom ikke engasjert fast, som ufullstendig kontakt gir mye friksjon som eroderer disse flatene. Harsh utstyr engasjementer som finner sted like før gasspedalen utgivelser kan sprekke ellers holdbare transmisjonskomponenter normalt ikke erstattet i en overhaling prosess. Noen overføring funksjonsfeil kan ta litt tid før de blir synlig, men andre typer feil kan stoppe en bil døde i sitt spor.
Overdrive

besting ytelsen til lyn- rask datamaskin prosessorer er egentlig ikke noe de fleste sjåfører kan oppnå. De eneste tiltakene som trengs for å "baby" din girkasse, er de som er anbefalt av bilprodusenten. Bilen bruksanvisningen viser alle de nødvendige skritt for forsvarlig drift og vedlikehold. Tenk å ha bilen utstyrt med en ekstra overføring kjøligere, hvis du slep elementer ofte eller klatre bratte bakker på en jevnlig basis. Biler utstyrt med valgfrie tauing pakker har ofte en ekstra overføring kjøligere installert på fabrikken. Annet enn det, slappe av og nyte de tekniske vidundre som gjør kjøringen en moderne bil så enkelt som å spise salat.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149632.html

Previous:
Next:

driving tips