Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan du driver en NP205

The overføre saken på fire-fire kjøretøyet gir kraftoverføring til forakselen og low-range nedgiring. Den "nye Process" 205 overføre saken er en heavy-duty, gear-drevet overføre saken med en støpejern boliger. Brukes i Chevrolet, GMC, Ford, Dodge og International Harvester lastebiler i ulike konfigurasjoner, regnes det som den sterkeste fabrikken overføre saken noensinne laget i kraft av sin jern saken og all-utstyr til stasjonen. Mange overføring fall bruker en kjede, som ligner på en motor for å drive registerkjededeksel forakselen og en aluminium tilfelle, som ikke er så sterk. Den største klagen om NP 205 er at den bare har en 1.98-til-en nedgiring i lav rekkevidde. Instruksjoner
en

Parker bilen på en brolagt overflate - i søla - og sett på parkeringsbremsen. Plasser overføring i "nøytral".
2

Engage fire-hjuls-lav ved å skyve overføre saken Shifter hele veien frem. Dette vil være en stilling frem fra den vanlige to-wheel-drive posisjon. Skiftet posisjoner er, fra hele veien frem: "4Lo-2Hi-N-4Hi," hvor "4Lo" er "fire-wheel-low." Dette skiftet mønsteret skal være stemplet i toppen av girkule. I denne stilling griper den fremre aksel og girreduksjon. Du vil få mer kraft til hjulene, men en mye lavere toppfart. Dette er for ekstremt dårlig trekkraft miljøer som en bratt bakke eller veldig løs skitt, gjørme eller snø.
3

Trekk Shifter tilbake en posisjon til å skifte til "to-wheel-high. " Dette er standard gate-kjørestilling. Forakselen er koplet ut og det er ingen ekstra nedgiring. Du vil føle en klar klikk, når du skifter posisjoner.
4

Trekk Shifter tilbake en posisjon til å engasjere seg "nøytral". Dette minner om å ha din overføring i nøytral. Ingen makt vil bli overført til enten aksel.
5

Trekk shifter tilbake til den fjerde og siste posisjon til å engasjere "fire-wheel-high". Dette engasjerer den fremre aksel uten noen girreduksjon. Denne posisjonen er for grunnleggende off-road kjøring når du trenger litt ekstra trekkraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149387.html

Previous:
Next:

driving tips