Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan flytte en PWC fra stativet til en Trailer

Personlig farkost (PWC) har blitt populært siden tidlig på 1990-tallet. De er liten farkost er utformet for å bære 1-3 passasjerer sitter i en tilsvarende posisjon som en motorsykkel. De er vanligvis drevet av en strålepumpe som tvinger vann ut den bakre enden. PWC står er den ideelle måten å lagre båten i off-season fordi de tillater eieren å flytte maskinen rundt garasjen på hjulene. Flytte PWC på hengeren er en enkel oppgave hvis det gjøres riktig. Du trenger:
Hjulklosser
Flere sterke venner
Vis flere instruksjoner
en

Sikkerhetskopier PWC tilhengeren inn i lagring garasjen slik at den er på nivå bakken og det er nok plass bak hengeren for å justere stativet bak.
2

Flytt PWC og stå bak hengeren slik at køyene på tilhengeren justere med PWC. Høydeforskjellen mellom trailer og stativet er det største hinderet. Hvis du kan plassere trailer og stå på en måte som reduserer høydeforskjell, flytte til det punktet.
3

Blokker begge hjulene på stativet for å unngå det rullende tilbake.

4

Fest tilhengerens vinsj krok til baugen øye på PWC.
5

Position to personer på baksiden av PWC og to foran. Løft på forsiden av maskinen mens du skyver fra baksiden. Fronten av PWC bør være på tilhengerens køyer.
6

Crank spaken på tilhengerens vinsj for å stramme stroppen. Fortsett å skyve fra baksiden og stramme vinsjen til PWC bue sitter mot trailer bue hvile.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149501.html

Previous:
Next:

driving tips