Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan forbedre KM på en Acura MDX 3.5l

Acura MDX crossover utility vehicle, introdusert i 2001, og kombinerer delefilter utility med de luksuriøse utførelser kjøpere har kommet til å forvente fra Hondas eksklusive varemerke. Den 3.5L V6 motor som har drevet bilen siden introduksjonen tilbyr kompetent akselerasjon, men drivstofføkonomi er fortsatt en bekymring for noen eiere. Ifølge United States Department of Energy, returnerte 2009 4-wheel drive modellen bare 15 mpg i byen og 20 mpg på motorveien, ligner på noen V8 lastebiler. Heldigvis kan MDX eierne ta noen enkle trinn for å redusere drivstofforbruket. Du trenger
Skrutrekkere
Stikknøkkel satt
Tire manometer
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

Bruk et dekk trykkmåler å sjekke trykket på MDX er dekkene på en ukentlig basis. Pass på at dekkene er alltid oppblåst til innen 4-5 pounds av maksimalt trykk vurdering oppført på dekkets sidevegg. Opprettholde dekkene på riktig lufttrykk reduserer ikke bare risikoen for en farlig utblåsning, men det også senker rullemotstanden av dekket selv, noe som reduserer arbeidet motoren har å gjøre for å snu det.
2

Skift ut skittent eller tett luftfilter. Luftfilteret fanger opp partikler som ellers kunne gå inn i brensel /luft-blandingen kommer inn i sylindrene, og dermed skade motoren. Skitne filtre tillate mindre luft å passere gjennom enn ren seg, noe som reduserer motorens evne til å "puste" og deprimerende effektivitet. Vurder å erstatte papir filter med en high-flow, utskiftbar enhet som K & N er Filtercharger. Disse ettermarkedet filtre la motoren puste mer effektivt, noe som øker ikke bare gass kjørelengde, men også makt.
3

Bytt MDX seks tennplugger på intervallet foreslått i instruksjonsboken med platina multi-tennplugger i stedet for de billigere entry-level plugger. Slitte tennplugger hindre antenning av drivstoff /luftblandingen i sylindrene, som fører til dårlig ytelse både når det gjelder effekt og drivstofføkonomi. Selv om ytelsen tennplugger koster mer, de vanligvis varer lenger enn vanlige plugger, og dermed forsinke den slitasje som kan forsinke gass kjørelengde.
4

Kontroller innholdet i MDX og fjerne all unødvendig vekt. Bærer golfkøller, øker verktøy og andre tunge elementer belastningen på 3.5l motor ved å øke massen den skal akselerere til enhver hastighet. Hvis du ikke skal bruke et bestemt punkt eller del av utstyret på en tur, la det hjemme.
5

Endre dine kjørevaner. Studier har vist at drivstofføkonomi synker dramatisk når et kjøretøy passerer seksti miles i timen takket være økt luftmotstand ved høyere hastigheter. På motorveien, vurdere å reise i høyre kjørefelt under fartsgrensen for å redusere arbeidet motoren din blir nødt til å gjøre for å presse bilen gjennom luften. I byen, unngå Jackrabbit starter og rask akselerasjon, som begge trykke drivstofføkonomi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148875.html

Previous:
Next:

driving tips