Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Juster korsryggen på en Mercedes - Benz GL450

Kjøring lange avstander kan sette enorm belastning på ryggen, spesielt korsryggen . Drivere har en tendens til å la sine korsryggen å bue utover når de blir slitne . Som du kanskje forventer , luksus bilprodusenten Mercedes - Benz har gjort alt for å holde sjåførene komfortabel. Mercedes GL450 gir en fireveis korsryggstøtte for å forhindre korsryggen trøtthet og belastning. Hver fører kan justere støtten til nettopp passe kroppen sin. Instruksjoner
en

Finn korsryggstøtte kontroll på venstre side av førersetet. Det er en sirkulær fire - retning bryter plassert rett bak hovedsetet kontroll.
2

Trykk øverst på knappen for å heve korsryggstøtte, eller nederst på knappen for å senke støtte, for å plassere den riktig i kurven i korsryggen .
3

Trykk på knappen nærmest fronten av setet for å herde støtte, noe som gjør det mer fremtredende. Dette vil øke den konkave krumning av korsryggen.
4

Trykk på knappen nærmest baksiden av setet for å myke opp korsryggstøtte, gjør det mindre fremtredende. Dette vil redusere den konkave krumning av korsryggen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149222.html

Previous:
Next:

driving tips