Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan kan jeg Tow Med et FX35?

Noen ganger kan det være vanskelig å passe alle dine ting inni Infinity FX35. En lang sett med ski, flere sykler eller camping utstyr kan gjøre for en trang tur. En måte å frigjøre plassforhold er å slepe en last trailer. Den 2011 Infinity FX35 er vurdert til å taue £ 3500. Koble tilhenger riktig og sjekke tilhengerens lys er smart skritt for sikker sleping. Du trenger
Badevekt
Vis flere instruksjoner
en

veie lasten på et bad skala. Legg dette nummeret til tilhengerens brutto tilhengervekt (totalvekt). Du kan finne denne informasjonen på en data plate festet til rammen.
2

Bekreft at tilhengeren pluss last vekt er innenfor tauing kapasiteter på FX35 din.
3

Omvendt bilen til tilhengerens kopling. Senk kopling mot stikk ball og går i lås med låsen. Låsen kan bli ytterligere sikret med en splint eller hengelås.
4

Koble tilhengerens kjeder til bilens stikk i et kryssmønster under koblingen. Dette vil fange tilhengerens tungen i tilfelle de løsne.
5

Koble tilhengerens mannlige kontakten til bilens kvinnelige mottaker. Test at tilhengeren lysene fungerer som forutsatt ved lov.
6

Drive tregere med traileren bak deg fordi din svinger og bremsing evne har blitt redusert på grunn av den ekstra vekten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149240.html

Previous:
Next:

driving tips