Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan finne en bil reise Route

Finne en reiserute pleide å være et spørsmål om å sjekke et kart og velge den raskeste veien eller mest naturskjønne. Imidlertid kan planlegge en biltur gjøres mye enklere og mer effektivt ved hjelp av nettsteder designet for å gi et passende kurs. Route-planner nettsteder ekspedere reisende i USA og i andre land, med detaljerte veibeskrivelser og reisetider. Guider kan utformes for å være den korteste, den raskeste, eller å ta i noen severdigheter underveis. For de fleste nettsteder, er dette et gratis online-tjeneste - uten medlemskap eller registrering nødvendig. Du trenger
Internet
start og slutt adresser
Printer
Vis flere instruksjoner
en

Finn en rute-planner nettsted som dekker området til bli reist. For USA, RAC, MapQuest og Freetrip er egnet.
2

Skriv inn start-og slutt-poeng. Noen nettsteder bruker stedsnavn, slik som byer, og noen tilbyr postnummer-ruteplanlegging. Bekreft valget, hvis nødvendig, ved å velge riktig plassert startpunkt eller mål i et område rullegardinvindu. For eksempel, Lexington, Kentucky istedenfor Lexington, Tennessee. Adresser kan være så spesifikk som nettstedet gjør, med noen dirigere rett til den adressen du leter etter, eller til en bestemt virksomhet på destinasjonen gate.
3

Skriv inn ett eller flere via punkter, eller steder passert underveis, om nødvendig. Ruteplanleggeren skaper et kurs med den raskeste måten å komme seg fra startpunktet til via punkt til destinasjon, uten å måtte fylle ut detaljer mer enn én gang. Denne funksjonen av rute-planlegging nettsteder tillater reisende å ta i severdighetene eller stoppe på en favoritt restaurant underveis - uten å bli tapt mens du fortsetter på sin destinasjon
4

Bruk noen avanserte søkemuligheter. å finne den korteste ruten, hvis det er din preferanse. Standard er vanligvis den raskeste ruten, for eksempel kan bruke en motorvei være raskere enn en rolig landevei, til tross for landevei tilbyr mindre langt det skal. For noen nettsteder, er interaktive kart satt som standard, men du kan velge enkle kart for en mindre kompleks visning.
5

Vis kart versjon av ruten eller en steg-for-steg tekstversjon , hvis nettsiden tilbyr dette valget. Ruteplanleggeren vil detalj hver sving, kryss og vei nummer, sammen med estimerte reisetider på hver strekning av motorveien.
6

Skriv ut ruten for enkel referanse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148775.html

Previous:
Next:

driving tips