Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow Med en Yukon XL Denali

The Yukon XL Denali sport utility vehicle, produsert av av General Motors Corporation, er et valg for familier som trenger en romslig lasterom og sitteplasser for opptil ni passasjerer. Med en top of the line Denali trim pakken, tilbyr kupeen bekvemmeligheter som oppvarmede seter og et ryggekamera. Samtidig gir strøm levert av en V-8 motor Yukon XL Denali en slepekapasitet på 8000 pounds, noe som betyr at med riktig trailer oppsett og kjørestil, er Yukon XL Denali en dyktig cargo-toting riggen. Du trenger
slepekrok
Drag
Tow ball
Bumper stikk trailer
Vis mer Instruksjoner
henge opp Trailer
1

Inspiser bakre støtfanger området av Yukon Denali å se om et slep pakke fulgte lager med bilen eller har vært installert tidligere. Hvis ikke, kjøper du en slepekrok som vil håndtere vekten av tilhengere som du har tenkt å taue. En klasse III stikk er i stand til håndtering av last opptil 5000 pounds, mens en klasse IV hindring er trygt å taue last opptil 7500 pounds. Velg et stikk system som kan være boltet på å unngå å måtte permanent sveise pakken til kjøretøyet.
2

Slip draget, som vil holde kulen på hengerfestet, i mottakeren, og sikre den ved hjelp av et stikk pin. Installere riktig størrelse slep ballen til draget for tilhengeren at du vil være tauing. Den vanligste størrelsen tilhengerkulekoplingen er 2 ", selv om størrelsen kan variere fra trailer type. Se eventuelle merker på tilhengerens tungen til å finne riktig ball størrelse.
3

Sjekk vekten av tilhengeren, fullastet, for å sikre at den ikke overstiger Yukon XL Denali maksimale slep vurdering på 8000 pounds. Finn koder på tilhengeren som skal liste den tomme vekten av tilhengeren og legg vekten av lasten du har lastet inn i trailer. Legg også merke til at bilen har en maksimal totalvekt for hele vogntoget vurdering på 14.000 pounds, noe som betyr at den samlede vekten av fullastet Yukon og tilhengeren ikke skal overstige 14,000 pounds.
4

Når du har bekreftet at tilhengervekt er ikke over den maksimale slep vurdering av Yukon XL Denali, tilbake bilen opp på hengeren. Har en partner lede deg tilbake til stille opp tungen på tilhengeren med stikk. Senk trailer tungen på slep ball og koble sikkerhet kjeder på tilhengeren til bilens hengerfeste. Plug tilhengerens ledningsnett til det elektriske uttaket installert med stikk din.
5

Gå rundt bilen for å sikre at tilhengeren bremselys og blinklys virker. Juster side vise speil for å tillate så mye sight rundt sider av tilhengeren som mulig.
kjøring med tilhenger
6

Plasser Yukon XL Denali er automatgir inn i "Drive". Engage slepet /hale modus ved å trykke på en knapp funnet på slutten av bilens shifter. Som du kjører, kan den automatiske girkassen manuelt flyttet inn lavere gir når du navigerer bratte hellinger.

7

Ta av fra komplett stopper sakte, slik at bilens girkasse til å tilpasse seg stress av tauing ekstra vekt. Opprettholde en følgende avstand minst dobbelt avstand du ville gjort uten en trailer. Vekten av tilhengeren vil krever en større avstand å komme til en sikker stopp. Følg den maksimale fartsgrensen for tilhenger til enhver tid.
8

Plan passerer andre biler slik at du vil ha god plass for forsinket akselerasjon og ekstra plass som trengs for å navigere trygt i bilen og tilhengeren tilbake i riktig kjørefelt.
9

Unngå skarpe svinger. Avhengig av lengden av tilhengeren tungen, skarpe svinger føre til at tilhengeren seg til komme i kontakt med baksiden av kjøretøyet og forårsake skade.
10

Ha en partner hjelpe deg mens sikkerhetskopiering en trailer for å unngå å treffe noen elementer i blindsonen bak hengeren. Husk at trailer vil snu i motsatt retning av bilen når ryggingen. Hold bunnen av rattet og bevege hånden igjen å navigere traileren til venstre eller høyre for å slå den i motsatt retning.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149162.html

Previous:
Next:

driving tips