Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Auto Alarm Installasjonsinstruksjoner

En bil alarm kan bety forskjellen mellom en stjålet bil eller en fanget kriminelle. Bilalarm kommer i en mengde typer , så du har til å skreddersy den generelle fremgangsmåten for bil alarm installasjon til ditt kjøretøy og alarmsystem . Her er en logisk progresjon for alarm installasjon. Instruksjoner
en

Rådfør deg med bilens manual for å finne panelene som gir tilgang til det elektriske anlegget . Disse panelene vil være i fronten av bilen . Skru og koble fra forskjellige deler av panelet , avhengig av kjøretøyet .
2

Wire bilen alarm enhet . Montere enheten inne i panelet. Selvfølgelig ønsker du dette stedet å være vanskelig å se. Rådfør deg med alarm instruksjoner for montering retninger. Vanlige oppgaver er å koble ledningene til makten en LED-lys , ekstern antenne og betjent bryteren. Koble ledningene ved å bruke elektrisk tape , lodding, varme krymper eller kontakter .
3

Installer alarm. Generelt , alarmer har positive og negative terminaler. Wire positive , eller " hot" wire, til plusspolen på alarmen . Plasser den andre ledningen på det negative , eller " bakken" terminal . Bor et hull i brannmuren , og passerer ledningene gjennom den. Bruk tape til stram alarmen til bilen din . Prøv å ha den med forsiden ned . Bytt panelene , og du vil ha installert bilen alarm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149270.html

Previous:
Next:

driving tips