Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan å flette inn ett kjørefelt veier

Når får av en avkjørsel, er det viktig å trygt komme inn på en gate. Sikkerhet er spesielt viktig når sammenslåing til ett kjørefelt gate fordi dette gir deg mindre plass til å betjene, og du står overfor potensialet for en jevn strøm av biler som kjører på den gaten. Det er viktig å ha dine speil plassert slik at du kan se bilene bak deg når du ser på venstre, høyre og inne speil. Alltid bruke bilbelte, fordi ulykker kan skje selv om du ikke er på feil. Instruksjoner
en

Drive jevnt langs exit ramp, noe som gjør at du adlyde fartsgrensen. Dette vil tillate deg å akselerere eller bremse etter behov ved henting av rampen og sammenslåing.
2

utseende til venstre bakspeilet som din tilnærming til ett kjørefelt gate på som du trenger for å fusjonere. Blikk til din inni bakspeilet for å sørge for at du ser klart bak deg, og raskt blikk for å sjekke blindsonen om nødvendig.
3

Flash din blinklys, varsling modeller bak du til dine intensjoner.
4

Speed ​​opp for å gjøre disse intensjonene klart, slik at du kan problemfritt flette på gaten. Hvis en bil er bak deg, ta hensyn til sine handlinger. Hvis det raskere å hindre deg fra sammenslåing, bare la bilen passere. Det er ikke verdt å risikere en ulykke. Når du har nok avstand fra alle biler bak deg, er det trygt å fusjonere.
5

Drive på ett kjørefelt gate og rett opp hjulet slik at du er på linje med banen av gaten.
6

Slå av blinklys, og kjøre fartsgrensen på den nye gaten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149326.html

Previous:
Next:

driving tips