Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan lese Driving Record

Kjøreskoler postene inneholder viktig informasjon om den drivende historie lisensierte førere og er utstedt av stater. Kjøring poster vanligvis dokumentere eventuelle trafikk brudd eller kriminell aktivitet som har vært forbundet med driver.The opplysningene i kjøring posten kan komme godt med når du søker på bilforsikring. Allstate, en auto forsikringsselskapet, tilbyr rabatter til gode sjåfører som har hatt ingen brudd for de siste tre årene, for example.the kjøring posten er annerledes enn et kjøretøy rekord, som dokumenterer bilene en sjåfør har registrert med staten. Du trenger
Request skjema
datamaskin for å be om elektronisk (valgfritt)
sjekk eller kredittkort
Vis flere instruksjoner
en

Skaff kjøring posten fra den aktuelle etaten i staten. Lisensierte førere i Michigan, for eksempel, kan be om deres kjøring poster fra Department of State, siden postene er under myndighet av Michigans statssekretæren. Lisensierte førere i Ohio, men må be om kopier av deres kjøring poster gjennom Ohio Bureau of Motor Vehicles. Kontakte byrået som har utstedt førerkortet - vanligvis et byrå eller avdeling av motorvogner -. Dersom du har problemer med å finne riktig sted å få kjøring posten

Du kan be om skjema i posten, ved hjelp av en self-adressert, frankert konvolutt. Det kan også være mulig å be om din kjøring posten elektronisk. Du kan også gå til den aktuelle etaten i person.
2

Les all grunnleggende informasjon om kjøring posten, noe som gjør at den er korrekt. På toppen av siden, vil førerens personlige opplysninger være oppført. Ditt navn, fødselsdato og adresse skal alle være korrekt, sammen med din faste og mailing adresser. Finn statusen for kjøring posten, slik som aktiv eller utløpt, datoen den ble utgitt, og datoen den utløper. Kontakt med den aktuelle etaten om eventuelle feil eller utdatert informasjon som vises på driving posten.
3

Les kjøring posten venstre til høyre. Datoen for hver forseelse skal være oppført, sammen med tittelen på lovbrudd og eventuelle restriksjoner som ble innført på sjåføren som resultat. Det kan være nyttig å be om en drivende posten hvis du har hatt noen restriksjoner på førerkortet, siden deres utløp bør dokumenteres.

Kontakt med den aktuelle etaten hvis du har noen problemer med å forstå det lovbrudd som du ble funnet skyldig. Hvis din kjøring posten heter det at lisensen er fortsatt under begrensning for en straffbar handling som faktisk har blitt løftet, ta kontakt med byrået som har utstedt kjøring posten. Hvis du søker på bil forsikring, for eksempel, kan en falsk begrensning date forsinke en rabatt som du faktisk var kvalifisert.
4

Spør passende statlig organ hvis du har spørsmål angående personvern rettigheter i forhold til din kjøring posten. I Michigan, for eksempel, bør utenriksminister motta spørsmål angående tilgjengeligheten av din personlige informasjon til andre parter eller om eventuelle bekymringer angående oppfattet brudd på personvernet angående din personlige informasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148344.html

Previous:
Next:

driving tips