Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Føderale standarder for fartshumper

Fartshumper, som er annerledes enn fartsdumper, er regnet som en trafikk beroligende enhet, ikke en trafikk-kontroll-enhet, og det er ingen føderale forskrifter som regulerer pukler selv. The United States Department of Transportation (DOT) Federal Highway Administration (FHA) har standarder for skilting og kjørebane merking og gir anbefalinger om hva skilt og merking bør brukes for fartshumper. Forskjellen mellom humpete

fartshumper er forsiktig hevet strimler på veien som oppfordrer deg til å redusere farten. Pukler brukes på veien når bilene er ute og reiser over 20 miles per hour (mph), og oppfordrer deg til å redusere hastigheten til 15 til 20 mph. Fartshumper er mer alvorlig hevet strimler. Humper er vanligvis brukes i parkeringsplasser hvor du reiser mindre enn 15 mph. Du må kanskje avta til 5 mph å navigere trygt brak. Ved hjelp av en fartsdump der fartsgrensene er over 20 km /h ville forårsake skade på kjøretøy som reiser på veien.
Design

FHA anbefaler den beste hastigheten hump design er en som gradvis bakkene. En 12-fot bred speed hump som skråner gradvis nok til å gjøre en fire-tommers endring i vertikal høyde er nok til å redusere potensiell skade på bilen og redusere mengden av risting oppleves av fører og passasjerer samtidig oppfordre deg til å bremse ned. Fartshumper skal ikke installeres i veien for gangfelt eller dempe ramper.
Skilting og merking

speed hump faresignal bør være 30-by -30 inches for en enkelt-felts kjørebane eller 36-by-36 inches for en multi-lane kjørebane. Minstemål tegn er 24-by-24 inches og maksimal størrelse er 48-by-48 inches. Hastigheten hump skiltet bør ledsages av en rådgivende hastighet plakett for å varsle om den foreslåtte hastighet for traversering av hump.

Tilgang hump tegninger, hvis brukt på veien, skal være hvitt og plassert på hump å forbedre sin synlighet. Markeringene skal være 12 inches bred og danner en pil i kjøreretningen.

Markeringer som fører opp til hump bør være en serie med 12-tommers bred, tverrgående linjer som blir lenger og er plassert tettere sammen som de får nærmere hump.
Hensyn

Speeds pukler er en lav-kost fartskontroll design som er vanligvis brukes på boliggater. Plassering av speed hump bør ta hensyn til kjørebane drenering, potensielle støy hvis ruten blir brukt av store kjøretøy, estetikk, syn avstand begrensninger og hvorvidt veien er en bussrute, primær utrykningskjøretøy rute eller nødevakuering rute.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148343.html

Previous:
Next:

driving tips