Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Trekk Cars Med en Tow Strap

Hvis bilen din har brutt ned, slep stropper er et flott alternativ til å ringe en bergingsbil hvis du bare har en kort reiseavstand. Tow stropper varierer i kvalitet, men er vanligvis laget av heavy duty vevd materiale og har en metall krok i hver ende. Krokene er festet til rammen på hvert kjøretøy, vanligvis fra ledningen bilens bakre ende til fronten av bilen blir trukket. Slep stropper er en trygg og enkel tauing løsning når det brukes riktig. Du trenger
Tow strap
Vis flere instruksjoner
en

Fest metall kroker på slepet stroppen til de to bilene. De fleste moderne biler har en utformet montering krok under bilen spesielt utviklet for slep stropper. Disse metall sløyfer er vanligvis festet til bilens ramme under fremre og bakre støtfanger, nær sentrum av bilen.
2

Forbered deg på å taue bilen. Hver sjåfør bør komme bak rattet i bilen sin. Føreren av tauet bilen bør vri tenningsnøkkelen til posisjon slik at hans rattet vil ikke låse opp. Begge førerne bør slå sine fare lys på.
3

Accelerate sakte inntil slakk fra slep stroppen er fjernet. Ledelsen driver bør unngå plutselige start og stopp, og kjøre i maksimalt 30 miles per time i høyre kjørefelt. Føreren av tauet bilen bør styre bilen hennes og brems på riktig tid.
4

Park bilene slik at det er slakk i slep stroppen. Slå av både biler og fjern slep stroppen fra begge bilene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/148985.html

Previous:
Next:

driving tips