Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Tow Med en 1972 Buick Centurion Med en 455 motor og en 400 Turbo Transmission

The 1972 Buick Centurion er en dyktig trekkvognen på grunn av sin kraftige 455-kubikk tommer motor, 400 turbo girkasse og gitterrammen. Den spesifikke slepekapasitet av modellen vil bli notert i bilens instruksjonsbok. Bor innenfor disse retningslinjene er viktig for en trygg biltur fordi bremsing og kjøreegenskaper kan bli kompromittert på annen måte. Tauing lover variere fra stat til stat så se i din lokale Department of Motor Vehicle hjemmeside for mer informasjon. Du trenger
Hitch pin
Vis flere instruksjoner
en

Finn vekten av tilhengeren. Dette tallet ligger på tilhengerens data plate under brutto tilhengervekt (totalvekt). Hvis tilhengeren har last, tilsett vekten av tilhengeren til lastens masse. Bilens slepekapasitet må være mer enn den totale massen av tilhengeren og lasten for en trygg tur.
2

Tilbake til Centurion opp til tilhengeren og senk tilhengerens kopling mot stikk. Fest Centurion på hengeren ved å senke låsen og låse det med et stikk pin. Størrelsen av kopleren og den vanskelighet må være lik. Disse tallene er stemplet inn i toppen av begge elementene.
3

Fest tilhengeren rett kjeden til stikk venstre side og venstre kjeden til høyre side. Krysset kjedene under coupler vil fange tilhengerens tungen i tilfelle det blir løsrevet fra kjøretøyet.
4

Fest tilhengeren elektriske kontakten til bilens elektriske mottaker ved å skyve de to sammen. Hvis de to kontaktene ikke stemmer overens, kan du kjøpe en adapter på en lokal trailer butikken for å bygge bro over gapet.
5

Test tilhengerens lys ved å sykle gjennom bremsen, signal-og markør lys kontroller på kjøretøy og verifisere trailer svarer riktig måte.
6

Dobbeltsjekk tilkoblingene på traileren og stikk.
7

Drive tregere enn normalt for å kompensere for den reduserte bremsing og håndtering av funksjonene til Buick. Når du skifter fil, husk at bilen er mye lengre enn normalt, og du vil kreve ekstra plass.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149337.html

Previous:
Next:

driving tips