Norge bil >> Biler >> driving Safety >> driving tips >> Content

Hvordan Shift en 1981 Honda GL500

Skiftende din GL500 er en viktig del av narr av den. Shifting kan du holde bedre kontroll på sykkelen, nå et høyere toppfart, holde motoren ved lave turtall og akselerere raskere når det trengs. Lære å skifte GL500 kan være vanskelig hvis du ikke har erfaring med manuell drivverk, men gitt nok tid og praksis hvem som helst kan lære å ri og skifte som en proff. Ta deg tid til å lære å skifte GL500 riktig. Instruksjoner
en

Ta på hjelmen og sitte på GL500 med føttene på bakken. Sparke opp stativ og vri nøkkelen til "ON" posisjon. Trekk i clutch hendel (på venstre side styret) med venstre hånd, deretter bruke venstre fot til å sparke girspaken ned i første gir, så litt opp til det grønne lyset tennes på dashbordet. Sykkelen er nå i nøytral.
2

Trykk på startknappen på høyre side styret å starte GL500. Trekk i clutch hendel og sparke Shifter ned én gang for å sette sykkelen i første gir. Slapp clutchen sakte ut til du føler at sykkelen begynner å trekke frem. Når dette skjer, trekker gassen åpne litt før du slipper clutchen helt. Du skal nå være fremover i et moderat tempo.
3

Fortsett akselererende frem til du trenger å skifte til andre utstyr for å akselerere ytterligere. Dette bør være rundt 15 mph. På dette punktet, må du trekke i clutch hendel og lukke gass. Kick girspaken opp en gang i andre gir, så slipper clutchen spaken og legg en liten bit av gass. Du skal nå være akselererende i andre gir.
4

Gjenta denne prosedyren til å skifte gjennom alle fem girene i overføringen som er nødvendig. Gire ned ett gir med nøyaktig samme fremgangsmåte, men vær sikker på at du er ute og reiser sakte nok til å gjøre det ved å holde et øye med turtelleren. Vanligvis bør du ikke gire ned med mindre turtelleren leser under 3000 rpm.
5

Når du er klar til å komme til en stopp, trekk i clutch hendel og bremse ved hjelp av bremsehendelen på høyre håndtak og fotbremsen av høyre fot. Skift sykkelen i nøytral ved skiftende i første gear, deretter skyve opp på girspaken til det grønne lyset tennes på dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/driving-safety/driving-tips/149208.html

Previous:
Next:

driving tips