Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Elektrisk Scooter Lover for Arizona

En rekke elektriske scootere er tilgjengelig for alle aldre og livsstil av entusiaster. Lovene som regulerer driften av elektriske scootere varierer i henhold til deres evner og generelt faller inn under de eksisterende lover for sykler, mopeder og motorsykler. Den mest fremtredende determiner om hvilke sett av lover gjelder for en bestemt elektrisk scooter er den maksimale hastigheten, som bestemmer hva slags bil det er vurdert under Arizona state lov. Elektrisk Sykkel Laws

Electric scootere med en motor på mindre enn 750W av makt og en toppfart på mindre enn 20 mph faller under jurisdiksjonen til elektrisk eller elektrisk assistert sykler lover. Arizona har ingen statlig eller regional lov som regulerer bruken av elektriske sykler, så føderale lover gjelder. Disse kjøretøyene er pålagt å ha fullt funksjonsdyktig pedaler og i overensstemmelse med alle de sikkerhetsstandardene til tradisjonelle sykler. Elektriske scootere som faller inn under denne klassifiseringen kan bli ridd overalt en sykkel kan gå, inkludert fortau og sykkelfelt. Disse scootere kan ikke brukes i kjørefelt eller på motorveier, og kan ikke romme mer enn én rytter.
Moped Lover

For elektriske scootere med opp til 25 km /h toppfart og 1.5 bremsing hestekrefter, Arizona moped lover gjelder. Mopeder i Arizona krever ikke en tittel, men må registreres hvert år av 31 oktober. Disse kjøretøyene krever forsikring og et gyldig førerkort å betjene og kan være lisensiert med en regning for salg. Riders yngre enn 18 år er pålagt å bruke hjelm når du bruker en moped.
Scooter og MC Lover

Electric scootere som overstiger toppfart og hestekrefter begrensninger av mopeder er styrt av tradisjonelle motorsykkel lover. Motorsykkel ryttere er pålagt å bruke vernebriller til alle tider, og hjelmer er obligatorisk for alle ryttere som er yngre enn 18 år. Motorsykler krever motorkjøretøy titler og forsikring til å operere i Arizona, og rytterne trenger et førerkort med en motorsykkel påtegning. I motsetning til mindre og langsommere sykler, kan elektriske scootere som er klassifisert som motorsykler ikke brukes på fortau eller i sykkelfelt, men de kan reise på motorveier hvis deres maksimal hastighet tillater det og passasjerer er tillatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144748.html

Previous:
Next:

Vespas