Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan kjøpe en Vespa på et Car Show

En Vespa er en scooter som først ble produsert i Italia. Det ble populært i USA i 2001 på grunn av den lave kostnaden til vedlikehold dem og brukervennligheten som du kan kjøre og parkere i sterkt trafikkerte områder. Følg disse trinnene for å kjøpe en Vespa på en bil show. Instruksjoner
en

bestemme hvor mye du vil bruke og sette de pengene til side. Besøk nettsiden Scooter Jobber for å se hvor mye du kan forvente å bruke på en Vespa. Kostnadene vil avhenge av om du ønsker å kjøpe en ny eller restaurert vintage Vespa.
2

Sjekk datoer og klokkeslett på bilen viser at funksjonen Vespas. Besøk RunWalkJog hjemmeside for en liste over bilen viser nær deg. Vespa Club USA nettstedet tilbyr dato og klokkeslett for Vespa rally der de blir ofte solgt.
3

Delta på en bil show og holde et øye for Vespas. Kjøretøy som er til salgs vil enten være i en egen del av bilen show eller de vil bli merket med "Til Salgs" skilt over hele bilen show.
4

Gjør et tilbud på Vespa du er interessert i å kjøpe. Pass på at prisen de ber om er rimelig ved å sjekke Kelley Blue Book verdien av det.
5

Har Vespa inspisert av en mekaniker før du fullfører kjøpet. Du må bekrefte at bilen er ikke en sitron før du kjøper den. Dette vil ikke være nødvendig hvis Vespa har en garanti.
6

Signer regningen for salg. Sørg for at tittelen transfer papirene er fylt helt ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144742.html

Previous:
Next:

Vespas