Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

NC Scooter Lover

En scooter kan tilby en rimelig og økonomisk form for transport. Hvis du bor i North Carolina, bli kjent med de lover og krav som stilles til scootere kan holde deg ut av trøbbel, og du sparer tid ved Divisjon for Motor Vehicles. Kjøretøy koder

North Carolina kjøretøy koder vurdere en moped, som er en sykkel-type kjøretøy utstyrt med pedaler og en lav-drevet motor, og scootere i samme bil klasse. En motor fortrengning lavere enn 49cc og en maksimal hastighet på 30 km /h er nødvendig for å bli betraktet som en sparkesykkel. Du er ikke pålagt å registrere, lisens eller forsikre scootere for å operere på offentlig vei. Men, North Carolina koder krever noen moped eller scooter med et sylindervolum større enn 49cc å bli registrert som en motorsykkel med statens Department of Motor Vehicles.
Licensing

En scooter med et volum større enn 49cc krever at brukeren å ha en offentlig utstedt motorsykkel påtegning på sine førerkort. Motorsykkel tilslutning søkere må bestå en rekke tester, inkludert syn, skriftlig kunnskap og ridning ferdigheter eksamener. Kjøretøy som oppfyller kravene til å kvalifisere som en scooter ikke kreve at operatøren har en driver eller motorsykkel lisens. Imidlertid må en scooter operatør være minst 16 år gammel.
Registrering og forsikring

Registrering og forsikring er bare nødvendig for scootere med en forskyvning større enn 49cc. For å registrere denne type moped eller scooter, må du ha den tittelen og ha ansvarsforsikring. På DMV, må et kjøretøy tittel Søknad fylles ut, signeres og attestert. Annen informasjon kan være nødvendig, inkludert en kilometerteller statement for scootere bygget i løpet av de siste 10 årene, og en skade avsløring statement for et kjøretøy kjøpt fra en forhandler. Når du har gitt all nødvendig informasjon, vil du bli gitt en lisens plate, som må være festet på baksiden av scooter.
Sikkerhetsutstyr

North Carolina statlige loven krever at alle motorsyklister til å bære en føderal Department of Transportation godkjent hjelm når du er på offentlig vei. Denne loven omfatter alle scootere, uavhengig av motorens slagvolum og rytter alder. En DOT godkjent hjelm er tydelig merket med en sertifisering klistremerke plassert på baksiden av hjelmen. Den DMV anbefaler bruk av andre beskyttende klær, for eksempel beskyttende øye slitasje, hansker, lange bukser, støvler, og en jakke.
Trafikkregler

Scooter operatører er kreves for å overholde alle trafikkregler mens du reiser på offentlige veier. Operatøren må være synlig og kommunisere noen intensjon om å snu eller stoppe. Rytteren må også opprettholde en pute av sikkerhet, skanning veien videre, slik at rytteren tid til å reagere på eventuelle uventede farer. Scootere må okkupere ett kjørefelt og må ikke brukes mellom banene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144744.html

Previous:
Next:

Vespas