Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan bli en Vespa Club

Vespas først kom i salg i 1946. De har vokst og utviklet seg gjennom årene takket være dedikerte Vespa elskere. 1960 Mod Movement in Britain brakt Vespas til forsiden av populærkulturen. På midten av 80-tallet, tiltrakk scooter rally tusenvis av mennesker. For mange er det Vespa mer enn bare en tur til jobb. Til samlere, er det en hobby og for noen, er det en livsstil. I disse dager Vespa klubber florerer. Det er en for omtrent alle typer av Vespa lover. Les videre for å lære mer. Instruksjoner
en

Bestem hvilken type Vespa club du er interessert i å bli med. Noen klubber imøtekomme til samlere på jakt etter vintage Vespas mens andre fokuserer på entusiaster på jakt etter scooter rally. Det finnes også klubber for nye Vespa eiere som ønsker å fordype seg i Vespa kultur. Bestem hvilken type klubb som er rett for deg.
2

Besøk din lokale Vespa forhandler. De er pulsen Vespa aktivitet i samfunnet. Hvis du ikke vet hvor nærmeste forhandler er, besøk Vespausa.com å finne din nærmeste forhandler.
3

Bli med Vespa Club of America. Denne non-profit organisasjon gjenoppretter arbeider mot bevaring av Vespas. Det er også en god informasjonskilde for å finne scooter rally.
4

Registrer for en Vespa gruppe på AOL eller Yahoo. Mange Vespa grupper kommunisere på nettet. Noen bare møter på nettet, mens andre bruker deres online grupper for å spre informasjon om månedlige arrangementer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144738.html

Previous:
Next: No

Vespas