Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan å konkurrere i en Vespa Rally

En Vespa rally er muligens en av de fremmede tingene du noensinne vil se. Forutsetningen er likt andre rally race; konkurrentene rase gjennom et kurs, rundt hindringer og noen ganger selve kurset er hindringen. Det er flere Vespa rally løp arrangert hvert år i USA. Løpene arrangeres i Las Vegas, Salt Lake City, San Francisco og Seattle. Av Vespa rally løp nevnt, har bare løpet i Las Vegas en off-road ride. Du trenger:
En Vespa, men noen rally løp vil tillate andre merker scooter
Et gyldig førerkort for motorsykkel og forsikring
Standard sikkerhetsutstyr som hjelm og goggles
En kopi av din påmelding papirarbeid
Startkontingent
fri fra jobben
En måte å transportere din Vespa til området av rally race
Vis flere instruksjoner
en

Velg hvilke Vespa rally løp du skal delta. Mest mulig informasjon kan bli funnet på Internett på arrangørens hjemmeside.
2

preregister så snart du kan. Mange av rally løp fylles opp raskt, så får registreringen i raskt. Mest arrangørens vil tillate deg å betale registreringsavgiften med et kredittkort på nettet.
3

sjekke tilstanden lover om Vespas og andre scootere. Å gjøre dette vil sørge for at du er i samsvar med loven og har all nødvendig sikkerhetsutstyr og papirarbeid. Mesteparten av tiden dette kan også bli funnet på arrangørens hjemmeside.
4

Arranger en måte å få Vespa eller scooter til løpet. Du må kanskje leie en lastebil, men hvis du eier en pick up truck du har ingenting å bekymre seg for. Du kan være i stand til å ri med en annen konkurrent som har plass til overs for deg og din Vespa.
5

Tune opp Vespa din. Hvis din scooter er ikke road-verdig, ikke konkurrere før det er. Sitter på siden av veien, venter på en tur er ingen måte å konkurrere i et rally løp.
6

Tillat for kjøretid og potensielle sett ryggen. Legge inn ekstra tid for å være sikker.
7

Gå til møte og hilse. I tillegg til å dele ut godbiter, er det vanligvis gratis mat og viktig informasjon om løpet.
8

Konkurrer i rally race. Følg kart eller veibeskrivelser du får og ha det gøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144735.html

Previous:
Next:

Vespas