Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Slik beskytter en Vespa

Med bensinslukende biler taper popularitet, er bilistene snu til Vespas å komme fra punkt A til B. Ikke bare er de miljømessig og økonomisk-vennlig, men scootere er super kul, også! Beskytt Vespa ved å ta disse trinnene. Instruksjoner
en

Få forsikring. Forskning på Internett eller din lokale gule sider for operatører som spesialiserer seg på motorsykkel /moped forsikring. Disse spesialiserte selgere vil være mer kunnskapsrik når det kommer til å gi deg med Vespa-spesifikk forsikring (og ganske possiby billigere!).
2

Kjøp et sikkerhetssystem eller alarm for Vespa din. Vespa og andre forhandlere selger alarmer og sikkerhetsutstyr som skal aktiveres når en Vespa er berørt eller når noen forsøker å starte motoren. Sjekk ut www.vespausa.com å se Vespa sikkerhetsprodukter.
3

Tenk å få en fjernkontroll forrett. Ikke bare vil dette være et smart trekk for deg som driver, men forhandlere selger Vespa fjernkontroll startere som er knyttet til scooter sikkerhetssystem.
4

Vurder å kjøpe Vespa tilbehør til fysisk beskytte Vespa fra skade. Den offisielle nettsiden, www.vespausa.com, og tilbyr et komplett utvalg av tilbehør, slik som frontruter, deksler og gulvmatter. Mange andre moped /scooter forhandlere bære disse beskyttende elementer også. For å holde Vespa i best fysisk form, beskyttende produkter er ikke valgfritt!
5

Hold Vespa ut av inclimate vær og styre klar av veier med stein eller avfall. Dette er opplagt, men viktig for å opprettholde den skinnende, feil-fri utseende som Vespa eiere er så stolt av! Det er fristende å ta Vespa, men hvis det regner, praie eller du har planer om kjøring på ujevne veier, ta bilen. Du vil være glad du gjorde når det er to inches av gjørme på bilen din og din Vespa sitter ganske i garasjen.
6

Følg Vespa manualen. De fleste mennesker ikke engang blikk på sine kjøretøy bruksanvisningen, og hvem kan klandre dem? De er kjedelige! Men en Vespa er en spesiell bil og trenger spesiell oppmerksomhet, så ta deg tid til å lese opp på litteraturen. Dette vil bidra til å opprettholde de arbeider deler for lengre perioder av gangen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144736.html

Previous:
Next:

Vespas