Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan finne en Vespa Mechanic

Vespa revolusjonerte motorsykkel industrien over 50 år siden, og de er fortsatt sterk. Vespa blander italiensk stil med fart for å lage en one-of-a-kind scooter. Selv de beste noen ganger trenger service, så hvordan finner du en pålitelig Vespa mekaniker? Finne en autorisert Vespa forhandler vil sette deg på rett vei til å finne den mekaniker som har ferdigheter og opplæring for å reparere din italienske scooter. Instruksjoner
en

Kontakt en autorisert Vespa forhandler i ditt lokalsamfunn. Alle autoriserte forhandlere er pålagt å ansette utdannede og sertifiserte Vespa mekanikk.
2

nettverk med andre Vespa eiere. Personlige anbefalinger fra andre Vespa entusiaster vil hjelpe deg å finne den mekaniker som kan holde scooter knirkefritt.
3

Forskning om en autorisert vintage Vespa mekaniker er tilgjengelig i ditt område. Vespa har godkjent en begrenset gruppe av Vintage Vespa Restaurering Butikker i USA. Informasjon kan fås ved å sende en epost til VintageService@Vespa.net.
4

Annonser på din lokale "Craigslist" eller i lokalavisen for en Vespa mekaniker. Stipendiat Vespa entusiaster kan også finnes ved disse metodene.
5

Delta på en Vespa rally eller en generell scooter show. Spør deltakerne for anbefalinger og tips om Vespa omsorg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144734.html

Previous:
Next:

Vespas