Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Slik Finn en Vespa scooter Dealer

Plukk opp noen kjendis magasinet . Les og se bilder av berømtheter som Gwyneth Paltrow , Mandy Moore og Diane Lane ridning i stil med en Vespa , en stadig voksende populære scooter. Eie en Vespa blir et statussymbol , samt en drøm. Det første skrittet for å eie en Vespa er å vite hvordan du finner en Vespa scooter forhandler ved å holde tritt med disse trinnene. Instruksjoner
en

Spør familien , venner og arbeid kollegaer om de vet om en hederlig Vespa forhandler hvem du kan stole på . Skriv svarene ned på en notisblokk, slik at du kan referere til listen når den tid kommer til å gå shopping for en Vespa .
2

Sjekk de gule sidene i din lokale telefonboken . Basert på kartleggingen av ditt første skritt å finne en Vespa forhandler nær hjemmet ditt .
3

Sjekk på internett for navnene på noen anerkjente forhandlere som leverer til hvilket som helst sted . Shopping nettsteder som mySimon og BizRate tilbyr oppføringer av forhandlere . Se for brukervurderinger av disse områdene .
4

Lese i annonser i lokale aviser , og se om en forhandler annonserer eller lister Vespas for salg.
5

Besøk offisielle Vespa nettsted der du finner forhandlere direkte fra nettstedet . Bare skriv www.vespa.com , og klikk deretter på forhandlere knappen og følger instruksjonene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144743.html

Previous:
Next:

Vespas