Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan kjøpe en Vespa

The Vespa er en scooter designet av Corradino D'Ascanio på 1940-tallet. Selv om produksjonsselskap, Piaggio, ikke lenger importerer biler i USA, er de fortsatt tilgjengelige gjennom alternative metoder, for eksempel annonser og scooter butikker. Bruk denne veiledningen for å hjelpe deg å kjøpe en Vespa. Instruksjoner
en

Samle informasjon for å finne ut hvilken modell du ønsker å kjøpe. Dette kan gjøres på en scooter rally, scooter butikk eller det offisielle Vespa hjemmeside. Sjekk scooter magasiner for de siste nyhetene.
2

Søk gjennom annonser, handel magasiner, nettsteder og lokale scooter butikker. Finn en som du ønsker å se på i person og ta kontakt med selgeren for å sette opp et møtetidspunkt.
3

Inspiser kroppen av Vespa grundig for skader. Bøyer eller krusninger i metallet er tegn på store skader på rammen fra en krasj. Bruk en magnet for å avgjøre om sparkel ble aldri brukt. Den magnet fester seg til metall, men ikke fyllmassen. Sørg for at ingen av delene mangler eller er rustne.
4

Slå bilen på å teste motoren. Etter at den er varmet opp, avgjøre om det er tomgangskjøring jevnt og hvis alt fungerer som det skal. Lytt for noen merkelige lyder. Se om motoren går opp til høy hastighet og går tilbake til tomgang jevnt.
5

Ta Vespa for en prøvetur før du kjøper. Påse at clutchen fungerer og at det kan gå i gir jevnt. Kontroller fjæring, støtdempere og bremser. Løsne grepet på styret for å se om sykkelen går rett. Hvis ikke, har det en bøyd ramme eller gafler.
6

Bestem hvor mye du er villig til å bruke på det. Billigere de ofte trenger mye arbeid som kan koste deg mer enn om du gikk videre og kjøpte en stort sett restaurert en.
7

Bekreft lovligheten av salget. På grunn av alder og hvor mange eiere den scooter kan ha hatt, er det mulig at det ikke er en tittel for deg å sjekke dette med. Når du føler deg komfortabel, kjøpe Vespa.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144741.html

Previous:
Next:

Vespas