Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan få en Vespa License

Får en Vespa lisens innebærer omtrent den samme prosessen som å få en motorsykkel lisens. Din lokale Department of Motor Vehicles ( DMV ) kan hjelpe deg med detaljene for staten, men følgende trinnene vil lede deg gjennom den grunnleggende prosessen med å få Vespa lisens. Instruksjoner
en

Kontakt din lokale Department of Motor Vehicles for kravene rundt motorsykkel lisenser. I de fleste stater , Vespas eller scootere enn 50cc krever en motorsykkel lisens.
2

Forbered deg på å gå gjennom alle de samme tester som du ville for en klasse A lisens. Dette inkluderer sikkerhets test , skriftlig test og førerprøven. De fleste stater har også en lærendes tillatelse program . Tenk
3

tar en profesjonell motorsykkel ferdigheter kurs for å bedre finpusse dine ferdigheter som gjør deg tryggere på veien . De fleste stater støtter disse kursene og din lokale DMV kontoret kan gi med kontaktinformasjon til å ta en lærerkompetanse.
4

Study kursmaterialet eller testing hefte for staten å sikre at du er komfortabel med informasjonen du trenger for å skikkelig drive Vespa .
5

Planlegg din test ( hvis det kreves av DMV kontoret ) eller gå til DMV for å ta testen .
< br >
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144740.html

Previous:
Next:

Vespas