Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan å Vis frem en Vespa

På noen måter, Vespas er som de bortskjemt viser hunder av motor scootere. Alltid bemerket eller deres elegante utseende, og vist frem i filmer og TV-programmer, de er ment å bli beundret. Vis frem ditt Vespa på scooter show, eller bare ri den rundt i byen. Din Vespa vil snu hoder - og det vil du! Les videre for å finne ut hvordan. Instruksjoner
en

Hold det rent! Vask og polere din Vespa ofte. Vespas er kjent for sine skinnende, fargerike eksteriøret, så vise det fram ved rengjøring og polering den regelmessig.
2

fremhever detaljene. Hvis du har lagt til noen design, rims spesiell hjulet eller andre blomstrer, vise den av og skiller seg ut fra mengden.


3

Skriv inn din scooter i en Vespa show. Spør dine venner eller sjekk oppslagstavler eller info. Du kan også ri den i byen på fredag ​​eller lørdag kveld for maksimal synlighet. Park din Vespa i foran en trendy bar eller rock klubb, og det vil bli lagt merke til!

Fire

Blogg det! Vurdere å skrive din egen blogg og ta bilder av Vespa din, eller vise fram bilder av det på Vespa nettsteder og oppslagstavler.
5

Bli en Vespa klubb og ha det gøy vise den frem til andre Vespa entusiaster eller å ta del i de lokale show og begivenheter. Det er Vespa klubber overalt fra landet of Scotland til byen Scottsdale, Arizona og alt i mellom!
6

Send inn et bilde av din Vespa til et pågående prosjekt som Ciao Vespa, en internettside som chronicles historier om Vespa eiere og deres scootere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144739.html

Previous:
Next:

Vespas