Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Vespa scooter klubber i Arizona

Vespa scootere har eksistert siden 1946 og kjøpte en fanskare i USA med hjelp av Hollywood. Seeing Gregory Peck og Audrey Hepburn ridning i "Roman Holiday", nyter vinden i håret, fikk den lille scooter ganske spennende karakter i verden av rekreasjon. Med den nylige interesse i miljøet, er Vespa scooter finne sin vei inn flere innkjørsler, inkludert de over Southwest i Arizona. Vespa eiere er sikker på å finne det litt gøy med en håndfull grupper møte opp for å dele et felles bånd. Meetup Scooter Club

Meetup er et nettsamfunn hvor medlemmene kan finne medtrafikanter med lignende interesser og hobbyer. Den Scooter Club av Metro Phoenix og Prescott området har en imponerende Meetup følgende med over 200 scooter entusiaster. Mens basert i Gilbert, konsernets møter finner sted i og rundt Phoenix storbyområdet og opp gjennom deler av Nord-Arizona. Konsernet har månedlige møter på ulike restauranter i området eller parker, samt ritt i hele Arizona. Informasjon knyttet til disse møtene og opplevelser blir oppdatert gjennom konsernets Meetup området på en jevnlig basis.
Phoenix Scarab Scooter Club

Phoenix Scarab Scooter Club startet i 2003 som en måte for scooter-entusiaster fra forskjellige samfunnslag til å sosialisere med andre scooter entusiaster. Det er møter på den tredje torsdag i måneden på 07:00 på varierende steder. Gruppen arrangerer også turer på regelmessig basis, inkludert Mummy Mayhem turen fra Phoenix til Globe. Klubbens hjemmeside holder medlemmene oppdatert gjennom en hendelser side samt et nettforum.
Faraos Scooter Cult

Faraos Scooter Cult har grupper over hele verden, inkludert en Arizona kapittel dannet i 1997. Selskapets hjemmeside inneholder lenker til Yahoo! grupper, hendelser og medier linker for å holde interesserte informert. En livlig gruppe, synes denne klubben å appellere til medlemmer som liker en fest atmosfære med møter på barer og hendelser som serverer alkohol. I det siste har de slått seg sammen med Phoenix Scarab Scooter Club for Mummy Mayhem og andre scooter grupper for arrangementer gjennom Arizona, California og New Mexico.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144751.html

Previous:
Next:

Vespas