Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Turning Tips for scootere

Det er viktig at du lærer ferdighetene til å slå av motoren scooter perfekt slik at turen er trygt og hyggelig. Det er farlig å kjøre scootere når du ikke vet hvordan du slår på maskinen effektivt gjennom svinger og kurver. Svingen av motor scootere blir bedre med praksis, men noen tips og triks kan hjelpe lære deg de kritiske ferdigheter ved ridning en scooter. Lent

Slå en motor scooter er svært forskjellig fra å snu en bil eller en jeep, og du må vite kunsten lener en scooter for å endre retning. Du bør legge litt press på håndtakene mens du trykker den i retning av svingen du tar med din motor scooter. Hvis du ønsker å svinge til høyre, trykker du på høyre, og hvis du ønsker å gå til venstre, så bør du trykke på venstre hånd grep på scooter. Hvis du rir på mer enn 5 km /h, så magert med scooter når du gjør turn-ikke sitte i rett vinkel til vegen.
Cornering

For å oppnå glatte svinger på din scooter, må du mestre kunsten å glatte svinger. Motor scootere plassere deg i faresonen for å falle hvis svingene er tøffe, så du bør være svært forsiktig med raske svinger. Dommer hjørner ved å se fremover og sørge for at du ser en som kommer, og deretter holde styr på forsvinningspunktet av hjørnet slik at du kan slå. Hvis du ikke ser en sving før du blir tvunget til å ta den på, tråkke på bakbremsen på en skånsom måte som vil føre til at hastigheten å avta og bakhjulene for å svinge inn mot hjørnet gjør det til en glatt sving for din motor scooter.
Throttle

Du må strebe mot en stabil gass mens du slår på din motor scooter. For å gjøre det, er det viktig at du unngår å trekke inn clutchen mens du slår som gassen er slått på. Som du holder på utsiden mens du slår på hjørnet, holde gassen veldig forsiktig slik at manøvrering er enklere. Flytte på, mens du rir ut av hjørnet, kan du øke hastigheten på gassen i retning av en rett linje. Du bør opprettholde en hastighet som du føler deg komfortabel snu scooter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144765.html

Previous:
Next:

Vespas