Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan kjøre en Vespa scooter

Kort tid etter slutten av andre verdenskrig, designet Enrico Piaggio en motorsykkel med lett-å-skifte dekk, som er behagelig å kjøre og ikke får sjåføren skitne. Piaggio kåret til scooter Vespa fordi det så ut som en veps, som er det "vespa" betyr på engelsk. Enten du leier den til å kjøre rundt i Italia eller du har kjøpt en for å komme rundt i byen, lære hvordan du skal kjøre Vespa scooter er viktig. Du trenger
Vespa scooter
Vis flere instruksjoner
en

Finn bensinkranen på Vespa din. Det er en bryter under foran setet ditt. Skyv den fra helt til venstre, som er stengt, i midtstilling, som er åpen. Den høyreekstreme posisjon på bryteren er gass reserve tank, som er der du slår den når du treffer det punktet at du trenger å gå til bensinstasjonen.
2

Trekk spaken på igjen helt ned til håndtaket for å kople inn clutchen og roter venstre håndtaket mot fronten én posisjon fra lengst den roterer mot baksiden. Lengst posisjon mot baksiden er første gear, og én posisjon frem fra som er nøytral. Girene er merket med en linje på håndtaket og styret. Slipp clutch hendel.
3

Skyv nøkkelen i tenningen på toppen av hodelykt og vri den til på-stilling. Hold høyre håndtak på styret, som er gassen, trakk bare litt mot deg og sparke kickstarter pedal ved høyre side av bakhjulet, med høyre fot.
4

Trykk på clutch spaken ned, og vri venstre styret til første gir. Fortsett å holde inn clutchen i mens du slår på gassen på høyre håndtak litt. Slapp clutchen sakte ut og Vespa begynner å bevege seg.
5

Shift når du treffer den maksimale hastigheten du føler deg komfortabel å gå i første gir. Slipp gassen, trekke inn clutchen inn og skifte girene slik at pilen på giret på linje med merking for andre på styret. Gjenta denne prosessen kø pilen med tredje gir, og så videre, for å flytte opp gjennom girene.
6

Påfør bremsehendelen på høyre håndtak, samt bremsepedalen på høyre siden av gulvet for å bremse ned, og nedgiring ved å trekke inn clutchen og flytte ned ett gear. Gjenta denne prosessen til du kommer til andre gir. Hold nede clutchen på venstre styret og bremsen på høyre håndtak for å stoppe Vespa. Skifte til nøytral. Hvis du kommer til en stopp mens i gir og clutch er ikke forlovet, dine scooter boder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144745.html

Previous:
Next:

Vespas