Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Hvordan Åpne Seat på en Vino Scooter

Yamaha Vino Scooter er en retro-stil scooter med en fire-takts motor, teleskopisk forgaffel og skivebrems foran. I tillegg blir det omtrent 96 miles på én liter gass og har forurensningsreduserende eksos-teknologi. En av de største funksjonene er et stort sete som rommer to ryttere og har en stor lagringsplass under. Oppbevaringsrommet er stor og låsbar, som betyr at du kan lagre din hjelm inne i scooter i stedet for å bære den med deg. Her er hvordan du åpner setet på Vino scooter for å få tilgang til oppbevaringsrom. Du trenger
Yamaha Vino Scooter
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at bilen er balansert på centerstand. Den centerstand er et metall brakett midt på bunnen av scooter. Engasjerende betyr det at scooteren hviler på forhjulet og centerstand. Bakdekket er hevet litt opp fra bakken.
2

Sett tenningsnøkkelen i den viktigste tenningslåsen. Bryteren er plassert på innsiden av scooter rett til høyre for midten og under styret.
3

Vri nøkkelen til venstre, eller mot klokken, til posisjonen på bytter merket Åpne. Hvis scooteren er ikke i låst stilling, vri nøkkelen til første Åpen stilling. Hvis scooteren er i låst stilling, vri nøkkelen til den andre Åpen stilling. I begge tilfeller, vri nøkkelen mot klokken ett hakk til de respektive Åpen stilling. Yamaha Vino Scooter instruksjonsboken advarer deg om at du ikke skal presse ned på tasten mens du slår til åpen stilling.
4

tak i enden av setet nærmest forhjulet og trekk den oppover for å heve det på hengslene plassert på baksiden. Nå kan du lagre eller hente elementer fra oppbevaringsrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144746.html

Previous:
Next:

Vespas