Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> Vespas >> Content

Moped Styles

Mopeder er et populært transportmiddel for ryttere som bor i urbane områder, vil ha billig og drivstoffgjerrig personlig transport, og ikke har en motorsykkel-godkjent førerkort. Mopeder er definert av deres motor størrelse, toppfart og maksimal hestekrefter. En moped motor kan ikke overstige 50cc, kan det ikke overstige 30 km /h og skal ikke skryte mer enn ett hestekrefter. De er lovlige for bruk på byens gater og kan kjøres korte avstander på fortau (for å nå sykkelstativ, for eksempel), men kan ikke tas på motorveier. En moped kan ikke lovlig bære mer enn én passasjer. Klassiske

Mopeder ble tradisjonelt utformet med en minimalistisk utseende. Disse designene innlemmet et udekket metallramme, utsatt motor og enkelt sete. Eksempler på denne type moped inkluderer Honda Hobbit, Honda Express og Tomos Arrow. Klassisk stil mopeder er ofte den minste og rimeligste av alle moped design og er tilgjengelig som brukte kjøretøy, collectible mopeder og som nye biler fra noen moderne moped produsenter.
Italiensk
< p> Utseendet av den ikoniske Vespa scooter er gjengitt i populære moped design over hele verden. Denne designen har plast, glassfiber eller metall platekledning rundt rammen og motoren, glatte kurver og en shieldlike front end til å beskytte føreren mot rusk og elementene. Listen over kjente italiensk stil mopeder inkluderer Genuine Buddy 50 og Kymco People 50.
Sport

En mer elegant, mer aerodynamisk utseende noen ganger ønsket . Sporty moped modeller gjør bruk av plast eller glassfiber platekledning å dekke ramme og motor og redusere drag på moped og rytter. Lyse farger og skarpe vinkler bidra til å definere mopeder utformet etter denne looken. Den Kymco Agility 50 og Kymco Sting 50 er to fremtredende moderne mopeder som passer denne stilen. Produsenter som Honda og Yamaha har en lang historie med å utforme mopeder som også forfekter et mer sportslig utseende.
Street sykkel

Noen moped modeller er designet for å etterligne utseendet , følelse og håndtering av en liten motorsykkel. Disse kjøretøyene vil inneholde gasstanker, seter og ramme design som ser mye som de klassiske street sykler fra 1970 og 1980. En rekke Tomos mopeder, inkludert TT Classic og Streetmate, er blant de mer fremtredende eksempler på disse mopeder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/vespas/144747.html

Previous:
Next:

Vespas