Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hva er den beste måten å koble opp en Kloakk Drain til en RV permanent?

Utstyrt med vask, toalett og dusj, mange RVs gi alle hjemmets bekvemmeligheter. Finnes i store septiktanker, er RV avløpsvann vanligvis tømmes i en kloakk renne med en fleksibel plastslange. Men når oppsettet for utvidet stue i en campingplass eller RV park, kan septiktanken avløp være permanent tilkoblet en kloakk avløp, men denne fremgangsmåten sparer bryet med å feste, fjerne og rense slangen hver gang tanken er tømt. Du trenger:
RV kloakk slangeadapter
3 tommers diameter PVC rør
Målebånd
baufil
200 sandpapir
4 tommers lang 3 tommers diameter gummislange
2 3 tommers slangeklemmer
skrutrekker
Dish såpe
2 3 tommers PVC rørkne
Fin klasse stålull
Cloth
PVC rør sement primer
PVC rør sement
PVC rør hengeren
Vis flere instruksjoner
en

Twist en kloakk slangeadapter på RV septiktanken avløp med hendene.
2

Skjær en vertikal seksjon av avløpsrør. Foretar en måling mellom den nedre ende av kloakk slangeadapter og bakken og trekke fra 2 inches. Skjære en seksjon av tre tommers diameter PVC rør lik målingen, minus 2 inches, med en baufil. Hvis for eksempel avstanden fra bakken til undersiden av adapteren er 2 meter, kuttet i røret til en lengde på 1 fot 10 inches. Rengjør grader fra cut ender av røret med 200 sandpapir.
3

Fest en 4 tommers lang seksjon av tre tommers diameter gummislange til slutten av kloakk slangeadapter med en slange klemme; stramme slangeklemme på plass med en skrutrekker. Gni noen dråper oppvask væske på den ene enden av den vertikale delen av røret og arbeide inn røret i den nedre ende av gummislangen festet til kloakk avløp adapteren. Monter en 3 tommers diameter PVC albue til bunnen av den vertikale delen av pipe;. Ikke lim albuen til røret
4

Skjær en 6 tommers delen av PVC-rør med baufil. Rens endene av røret med 200 sandpapir. Skrapemerker ene ende av 6 tommers seksjon av røret og innsiden av en 3 tommers diameter PVC albue med et stykke fin karakter stålull. Tørk av slitte overflater rene med en tørr klut.
5

Påfør PVC rør sement primer og PVC rør sement, i henhold til produktet retninger, til de slitte områdene på den ene enden av albuen og ene enden av 6 tommers rør. Skyv 6 tommers rør og albue sammen. Vri røret en kvart omdreining for å fordele sement jevnt rundt kontaktflatene på røret og albuen. Plasser seks tommers delen av rør i kloakken renne åpningen.
6

Skjær en horisontal del av avløpsrør. Mål avstanden mellom bunnene av de to kraver på de åpne ender av PVC-rør, albuer med målebåndet; skjære en seksjon av røret for å passe mellom albuene med baufil. Test passe den horisontale delen av røret inn i albuene. Fjern røret fra albuene og gjøre noen mindre justeringer i lengden av røret med baufil, hvis det er nødvendig.
7

Rengjør endene av den horisontale rør delen med 200 sandpapir. Skrapemerker endene av røret og innsiden av albuen seksjoner med stålull og den med en klut. Påfør primer og sement til endene av røret og passe inn røret i albuene, forvridning røret en kvart omdreining for å spre sementen.
8

Arbeid den vertikale delen av røret opp inn i delen av gummislange festet til slangen adapter slik albuen forbinder de vertikale og horisontale rørdeler er to inches av bakken. Fest gummi slangen til den vertikale rør med en slangeklemme og skrutrekker. Plasser en PVC rør henger opp ned under albuen forbinder de vertikale og horisontale rør seksjoner, for støtte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117333.html

Previous:
Next:

RVs