Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan fikse en Sagging Markise

Uttrekkbar markiser er inkludert med mange bobiler. Markiser er utformet for å gi skygge nær RV når bilen er parkert. Over tid vil de fleste markiser begynne å synke på grunn av alder og vekten av vannet på forteltet. Du kan løse de fleste sagging markiser ved readjusting skruene der markisen festes til festebraketten. Men hvis du har forlenget fortelt så mye som mulig og stoffet fortsatt sags, må du kanskje kjøpe en stabilisator for markise å holde den fra sagging. Du trenger
Hex skrue
Ratchet satt
1/2-inch PVC rør
Håndsag
To PVC T leddene
Fire PVC albue leddene
Show Mer Instruksjoner
Stramme Markise
en

Trekk markise vekk fra valsen med begge hender. Har en venn holde forteltet stramt.
2

fø en sekskantskrue om sidekantene av forteltet. Skru skruen inn i festebraketten med en skralle slik at markisen sitter godt på plass.
3

Skru den andre siden av forteltet på plass ved hjelp av en annen hex skrue. Når stoffet begynner å synke igjen, forlenge stoffet ut en ekstra ett eller to inches en gang å holde det stramt.
Legge til en Stabilizer
4

Klipp en lengde av PVC-rør er litt mindre enn bredden av markisen. Skjær fire PVC seksjoner, hver på ca 5 inches lang.
5

Koble de to T leddene til slutten av den lange PVC delen. Koble albueledd til hver side av T leddene. Koble de små bena til slutten av hver albueleddet. Plasser bena slik at de peker ned.
6

Monter stabilisator mellom de to delene av forteltet. Dette vil legge til støtte og en vinkel til forteltet, slik at vannet kan renne av uten å forvrenge markise. Stabilisatoren vil også hindre forteltet fra flagrende i vinden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117334.html

Previous:
Next:

RVs