Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Den beste måten å reparere en RV Markise

RV markiser kan ofte får dratt og revet på grunn av bruk og værforhold. Imidlertid er det ikke nødvendig å erstatte hele markisen nettopp på grunn av et par tårer. Det er to måter for å fikse forteltet som er best for ulike forhold av slitasje. Markise fjerning

Det første skrittet for enhver RV markise reparasjon er å fjerne markise fra valsen slik at den kan repareres. Fjerne markise fra RV er en vanskelig prosess, og du bør lese manualen som fulgte med forteltet for detaljerte instruksjoner om hvordan du fjerner det fra din biltype av RV. Vær forsiktig fordi det høye nivået av spenning kan være farlig. Forteltet skal rulles ut om en fot. Lås spenning rulle tilbake ved å plassere en splinten penn gjennom hullene på begge sider av markisen for å hindre at markisen fra å rulle tilbake sammen. Skru forteltet og på to sagkrakker å støtte. Bruk filklør å fjerne forteltet armene som styrer våren spenning. Pakk teltet for å forberede for reparasjon.
Små reparasjoner

Den beste måten å reparere hull eller små rifter i forteltet stoffet er å bruke klar, plast RV reparasjon tape . Dette båndet er solgt til RV forsyne butikker og på nettet. Tapen vil ikke fungere, men hvis forteltet overflaten er skitten eller klissete. Bruk en vannbasert rengjøringsmiddel til smuss eller støv fra forteltet før du begynner. Hold tåre sammen mens du bruke tape. Tapen er ekstremt trege så hvis du plasserer noen på feil sted, ikke prøv å ta den av igjen, eller det kan føre til flere tårer. Sakte ruller tape over riften og glatt den over problemområdet. Det kan være lurt å plassere ekstra tape rundt tåre for økt stabilitet.
Store reparasjoner

Den beste måten å reparere store rifter eller hull i stoffet er å lappe forteltet. Kjøpe noen ekstra markise stoff eller vinyl fra en RV forsyning butikken. Du vil også trenge noen utendørs kvalitet selvklebende lim. Dette kan også bli funnet på RV forsyning butikken. Skjær en patch 02:59 inches større enn hullet eller riften. Lim stoffet til undersiden av forteltet. Det er også viktig å lime ned noen flyktig stykker igjen fra den gamle tåre. La det tørke i 24 timer før du kaster opp i forteltet tube igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117029.html

Previous:
Next:

RVs