Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan du bytter fra Tank Vann til Hydranten Vann

Bobiler og bobiler har vanntanker så beboerne kan få tilgang til drikkevann mens de er camping. I mange tilfeller, campingplasser tilbyr hydrant vann på hver camping spot. Koble RV til hydrant vann gjør at du kan ha en konstant tilførsel av rent vann til drikke, dusjing, oppvask og matlaging. Hydranten er koblet til bobil eller RV med en spesiell type slange laget for å transportere rent vann, noen ganger kalt en drikkevann slange. Dette sikrer at vannet er rent og trygt når det kommer fra kranene i RV din. Du trenger
Rent vann hydrant
Husholdningenes desinfeksjonsmiddel
Vanntrykk regulator
Vann filter
Clean vannslange
Vis flere instruksjoner
1 < p> Slå på hydrant og kontrollere vannkvalitet. Det er noen steder at selv med et filter, vil du ikke ønsker å drikke hydrant vann. Slå av hydrant, og rengjør oppkobling med husholdningsavfall desinfeksjonsmiddel eller et blekemiddel tørke.
2

Juster vanntrykk regulator og slå den mot høyre for å feste den til hydrant. Hvis du ikke har en vanntrykk regulator, kan dette trinnet hoppet over, men vær klar over at RV avløp kan bli skadet av overspenning i vanntrykk. Plasser vann filter over regulatoren, eller over hydranten tut hvis en regulator ikke er i bruk. Noen filtre skruen på plass, og noen er rett og slett holdes på plass av slangen tilkobling.
3

Skru rent vann slangen på tilkoblingen. Skru på vannet og kjør den i flere minutter for å skylle ut slangen og fjerne all luft. Slå av vannet.
4

Finn rent vann hookup på RV og skru slangen til munnstykket. Den oppkobling er vanligvis plassert i nærheten av kloakk tanker, og er vanligvis tydelig merket som rent vann oppkobling.
5

Slå vannet tilbake på. Du har nå hydrant vann service til RV din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117335.html

Previous:
Next:

RVs