Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Slik bruker du klimaanlegg for en 2004 29-Foot BHS Jayco Travel Trailer

Når camping i de varme sommermånedene, kan det være en lettelse å kunne sove i ditt klimatiserte reise trailer. Klimaanlegget har en behagelig atmosfære til å sove om natten og ta en pause fra varmen i løpet av dagen. 2004 Jayco 29BHS reise trailer tilbyr en valgfri installert av produsenten klimaanlegget for bruk når du er camping for å gjøre din camping opplevelsen føles mer som hjemme. Instruksjoner
en

Finn klimaanlegget på taket inne i tilhengeren. Enheten er ofte funnet nær midten av tilhengeren å gi bedre sirkulasjon i hele traileren.
2

Drei skiven til høyre for å stille viften. Lav vifte og høy vifte simpelthen sirkulere luften rundt hengeren uten å legge kjøligere luft lik ved hjelp av en vifte. Lav kul og høy kule blåse kald luft som alle andre klimaanlegget. Hvis du bare vil luften for å slå på og til, velger den lave alternativet.
3

Drei skiven til venstre for å stille inn ønsket temperatur. En farget stripe som beveger seg fra tynn til tykk er trykt på siden av skiven. Jo tykkere stripen er, desto kaldere luften går. Juster denne skiven til du finner den temperaturen som passer best for deg.
4

Roter skiven til "off" posisjon når du er ferdig å bruke klimaanlegget. Hvis du ikke slå klimaanlegget av når du kobler tilhengeren, vil det ikke lenger kjøre til du kobler tilhengeren inn igjen. Dette er imidlertid ikke anbefalt siden det kan skape en bølge når du kobler tilhengeren i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117289.html

Previous:
Next:

RVs