Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Utfordringer av Camping i en Teardrop Trailer

Opprinnelig laget i 1930, teardrop tilhengere er veldig små og kan bli slept av omtrent alle typer kjøretøy. Dette gjør dem til et godt alternativ for de som ikke har en bil stor nok til å slepe en tilhenger, og ønsker ikke å leir på den harde bakken i telt. Men teardrop tilhengere også utgjøre noen utfordringer når det kommer til camping. Kapasitet

Teardrop tilhengere er ikke bygd for å passe alle. Det indre av en teardrop trailer inneholder bare nok plass til sengen med lite rom for mye annet. Derfor er maksimalt belegg for denne type trailer to personer. Familier som har barn eller alle som ønsker å leir med flere andre ikke ville finne en teardrop trailer stor nok til å romme alle. Men hvis du er en eldre par som chldren er dyrket, eller et ungt par bare starte opp, kan en teardrop trailer være akkurat passe stor.
Storage

Fordi teardrop tilhengere er konstruert for sleping bak mindre kjøretøy, har de svært liten plass utover det som er nødvendig for å huse soverommet og kjøkkenet. Derfor er det litt ekstra lagringsplass. Soverommet kan ha noen oppbevaringsrom for elementer som klær og ekstra sengetøy og kjøkkenet kan lagre mat og kokekar. Noe annet du trenger for camping turen må passe i bilen din, eller du ikke kan ta den med deg. For noen kan ikke ha nok lagringsplass være en stor ulempe.
Cooking

Kjøkkenet i en teardrop trailer ligger godt plassert i den minste enden av tilhengeren . Når du trenger å bruke kjøkkenet, heve du lokket og dine kjøkkenapparater vises. Mens du er beskyttet overhead av lokket, sidene er åpne, slik at du kan lage mat ute i elementene. Hvis været er dårlig, må du likevel lage mat utendørs. Avhengig av alvorlighetsgraden av været, kan du oppleve at du ikke kan komme ut for å lage mat i det hele tatt.
Cooling

Når camping i varmere steder, kan teardrop tilhengere få prippen og varmt fordi de ikke har air-condition installert. Noen eiere er i stand til mote aircondition som er modifisert til å jobbe i den lille rammen av en teardrop trailer. Men disse endringene er ikke enkelt å gjøre og kan utgjøre en fare for dårlig ventilasjon, noe som resulterer i kvelning. Hvis du velger å endre en air-conditioner for bruk i en teardrop trailer, er det viktig å i det minste sprekk et vindu for skikkelig ventilasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117288.html

Previous:
Next:

RVs