Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan Test en Atwood Flame Sensor

The flammesensoren i en gass varmtvannsberederen ikke bare aktiverer oppvarming prosessen, men også er en sikkerhetsanordning. Når vannet kjøler i en varmtvannsbereder, det er et behov for ytterligere gass og flamme for å varme det igjen. Flammesensoren forteller kontrolleren når den viktigste gass brenneren tenner. Kontrolleren kan da gassen å strømme gjennom brenneren som flammer og skape varme i vannet ditt. Hvis flammen ikke starter innen en angitt tidsperiode, forteller flammesensoren kontrolleren til å kutte strømmen av gass for å hindre eksplosjon. Du kan teste en Atwood flamme sensor i et par minutter med vanlige verktøy. Du trenger
Justerbare tang
multitester
60-watts lyspære
Trouble lys
Pappeske
Vis flere instruksjoner
1

Åpne serviceluken på Atwood varmtvannsberederen.
2

Løsne mutteren på brenneren hodet nederst med et par justerbare tang. Trekk flammesensoren rør rett ut.
3

Fjern flammesensoren fra flammen sensor røret ved å trekke den rett ut.
4

Trykk inn på ledningsnett sele faner og trekk den hvite og blå ledninger av flammesensoren.
5

Slå på et multimeter og vri hjulet til Ohms og motstand innstillinger. Sett den røde og svarte multitester sonder inn i flammesensoren fører.
6

Screw en 60-watts lyspære i en problemfri lys og plugge den i en stikkontakt eller skjøteledning. Hold den åpne ende av flammeføleren nær lyset. Les motstanden på den digitale multimeter skjermen. Det bør være en lesning rundt 0,5 til 0,6 ohm.
7

Fjern slutten av flammesensoren bort fra lyset og plassere en liten pappeske over den åpne enden. Les multimeter skjermen. Avlesningen skal være på eller litt over null ohm.
8 p Hvis mengden av motstand mens testing med lys og mørke er de samme, er flammen defekt og må skiftes ut.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117323.html

Previous:
Next:

RVs