Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan koble en RV Portable Kloakk Tank

Mens mange campingplasser tilbyr full hookups, som inkluderer kloakk hookups rett på din side, noen campingplasser er mer primitive og har bare en tømmestasjon. Selv de campingplasser med full hookups tilgjengelige tilby noen områder uten hookups til en lavere leiepris. Men RV kloakk tanker bare holde et begrenset beløp. Derfor, hvis du bor i en lengre periode, vil du sannsynligvis trenger å tømme tanken på enkelte punkt. Uten on-site hookups, må du enten flytte RV til tømmestasjon, eller bruke en bærbar kloakk tank. Instruksjoner
Koble til RV
en

Fjern hettene fra bærbar tank og RV dump uttaket.
2

Fest den ene enden av kloakk slangen til bærbar tank og den andre enden til RV dump uttaket. Vri enden på hver av de utsalgssteder å feste slangen på plass.
3

Slipp ventilen for å tømme RV stridsvogner inn i bærbare kloakk tank.
4 < p> Følg med på bærbar tank slik at du vet når den er full. Lukk RV ventilen like før tanken er full.
5

Løsne kloakk slangen fra RV først og løft det opp slik at innholdet i slangen tømmes inn i tanken. Når slangen er tom, løsne den fra den bærbare kloakk tank og lue både RV uttaket og kloakk tank.
Koble til Dump Station
6

Fjern dekke over tømmestasjon og sted den ene enden av kloakk slangen inn i hullet.
7

Fjern hetten fra den bærbare kloakk tank og feste slangen til tanken ved å vri vedlegget stykke på uttaket på tanken.
8

Trekk opp på enden av den bærbare kloakk tank å lede avfall gjennom slangen og inn i tømmestasjon hullet. Nivå kloakk tank når den er helt tømt.
9

Fjern slangen fra kloakk tanken først, og hold den opp slik at eventuelle overskytende avfall til å kjøre ut av slangen inn i tømmestasjon. Fjern slangen fra tømmestasjon siste og sett på lokket på både bærbar tank og tømmestasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117326.html

Previous:
Next:

RVs