Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan du driver en Marine Toalett

Marine toaletter brukes på steder hvor en konvensjonell toalettet ikke kan plasseres som en RV (bobil) eller på en båt. Brukt riktig, marine toaletter er hygienisk, sikker og praktisk. Lære å betjene marine toalettet er det første skrittet til å ha hjemme borte fra hjemmet følelse akkurat som din permanente hjem. Instruksjoner
en

Slå uttaket og innløp ventiler til åpen stilling. Hell varmt vann i bollen til halvveis.
2

Plasser flush kontroll spaken på lukket stilling og pumpe ut vannet. Du trenger bare å gjøre disse to trinnene før du bruker den for første gang, og hvis det marine toalettet ikke er brukt på en stund.
3

Åpent innløp og utgang ventiler. Hvis det er montert sekundære ventiler, åpne dem også.
4

Sjekk hvor mye vann i bollen. Hvis det ikke er nok, slår flush spaken for å åpne. Skyv håndtaket opp og ned til du ser vannet renner ned i bollen. Når beholderen er arkivert på riktig linje, slå flush kontroll av.
5

Slå flush kontroll på når du er klar til å bruke toalettet. Bruk bare nok toalettpapir som nødvendig og bruke en god kvalitet som vil gå i oppløsning raskt.
6

Vri flush kontrollen til "Off" etter at du er ferdig med å bruke toalettet og spyles. Snu inntak og utgang ventiler av og holde bollen tom mellom bruksområder for bedre lukt kontroll.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117160.html

Previous:
Next:

RVs