Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan selge en RV til en Salvage Yard

Etter år på den åpne veien touring de sjarmerende byer og tettsteder i Amerika, et økende antall av dyre reparasjoner til RV din kan lede deg til å velge mellom å selge bilen til en annen person eller forhandler eller selge den til en restverdi verksted. En fordel av å selge til en skraphandel er at berging meter kjøper ofte RVs om de kjører eller ikke, og eieren trenger ikke å foreta reparasjoner eller markedet bilen. Instruksjoner
en

Ring lokale berging meter i ditt område. Noen berging meter spesialister på RVs, mens andre ikke kan kjøpe dem.
2

Gi berging verftet merke, modell og år av campingvogn sammen med annen viktig informasjon som om det er løping eller ikke. Også spørre om hvorvidt de vil taue RV hvis den ikke kjører.
3

Diskuter en pris for RV. Husk at berging verftet kommer til å selge deler fra RV for å gjøre en fortjeneste, og det er en verdi for RV. Forsøke å forhandle et gebyr så høyt som mulig. Husk at denne avgiften vil vanligvis være langt under "dårlig" tilstand verdi i noen blå bok eller prising katalog siden RV er vanligvis godt repareres når du ringer en skraphandel.
4

Fyll ut papirene gitt av restverdi verksted og skilt over tittelen. Mens de nødvendige papirene varierer litt fra stat, er din identifikasjon og kjøretøyet identifikasjonsnummer vanligvis nødvendig. I enkelte stater, vil berging tunet da gjelde for en restverdi tittel fra staten, når du har logget over tittelen.
5

Samle dine penger og fullføre transaksjonen. Sørg for å få en kvittering fra berging tunet før avreise.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117118.html

Previous:
Next:

RVs