Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan bekjempe Kondens i RV din

Mest fritidskjøretøy, eller RVs, er ment å brukes i kortere perioder i løpet av de pulsvarmere måneder for reisende. Men noen mennesker bruker sin RV oftere og noen ganger vil camp på et sted der det er kaldt. Fordi en RV er primært bygget for varmere vær, vinduene og ventiler ikke ment å holde ut kulden. Derfor har kondens en tendens til å bygge opp når du bruker din RV i vintermånedene. Det beste er å redusere mengden av kondens som oppstår for å bevare rv mot skade. Du trenger
Heat-krympende plast
Dobbeltsidig tape
Hårføner selg Electric varmeapparat
Portable avfukter
Polyetylen ark
Vis flere instruksjoner

en

Lag et ekstra lag med beskyttelse over single-vindusrute vinduer i RV din. Bruk dobbeltsidig tape rundt omkretsen av hvert vindu. Fjern papiret fra baksiden av båndet og sikre en del av varme-krympende plast til båndet. Trykk hardt for å sikre en tett forsegling. Bruk hårføner for å krympe plast for å passe vinduet uten rynker eller løse flekker i plast.
2

Sprekk taket vents i RV din mens du fullføre daglige oppgaver som vanligvis skaper fuktighet, slik som matlaging, dusjing, oppvask eller mopping gulvet. La frisk luft inn i RV bidrar til å spre fuktigheten i luften og redusere kondens.
3

Bruk elektriske varmeovner i RV i stedet for propan varmeren for å redusere fuktigheten satt i luften ved forbrenning av propan. Elektriske varmeovner redusere mengden av propan du bruker generelt, og også redusere vanndamp slippes ut i luften.
4

Kjøp en bærbar avfukter for å bruke i RV å trekke ut fuktighet fra luften . En avfukter kan ta opp mye plass i en bobil, så hvis du har en mindre en, kan det ikke være et praktisk alternativ.
5

Åpne et vindu litt hvis du ikke bruker plast over vinduene. Dette gjør at fukt-rik luft i RV å utveksle med tørrere luften på utsiden. Dette er et godt alternativ hvis du har en masse mennesker i RV din.
6

Unngå overpacking dine lagringsområder, og åpne skap og kott slik at luften kan sirkulere gjennom tilhengeren. Dette unngår kule spots som kan bidra til kondens problem i RV.
7

Park RV på en solid overflate, hvis det er mulig. En solid overflate holder ikke fuktighet og vil ikke bidra til problemet. Hvis du må parkere på gress, jord eller grus, plassere en polyetylenduk under tilhengeren din før du parkerer for å forsegle ut overflødig fuktighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117321.html

Previous:
Next:

RVs