Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan sjekke en Termistor i en RV Kjøleskap

Når en RV kjøleskapet begynner å generere overskudd frost og gjør melken i popsicles, er det på tide å sjekke termistor. En termistor er en motstand-baserte temperatursensor og teste nøyaktigheten er første skritt mot å bestemme om problemet ligger her, eller andre steder. Svikt i termistor er et vanlig problem i RV kjøleskap og generelt fører til at temperaturen til å falle for lavt. Heldigvis erstatning termistorer er relativt billig og reparasjon manualer er tilgjengelig på nettet. Du trenger
Termistor spesifikasjonsark
Kjøleskap reparasjon manuell
Lommelykt
skrutrekker
to små biter av wire
Ohmmeter eller multi-meter
Vis flere instruksjoner
Forbered å sjekke termistorinnstillingen
en

Sjekk motstanden rekkevidde for din modell av kjøleskapet. Den beste verdien for å referere er motstanden området for om frysing. (Som termistor blir kaldere, motstanden øker, og vice versa.)
2

Les instruksjoner om hvor du finner termistor og hvordan å nå sin forbindelse slutten.
3

Finn termistor. Sensoren del av termistoren er vanligvis festes på en av de kjøleribber på baksiden av kjøleskapet, men at kontaktenden finnes andre steder. I mange kjøleskap som kan være bak øyenbryn styret, panel med indikatorlamper og brytere funnet sted mot toppen av et kjøleskap.
4

Koble termistor. Hver kjøleskap modellen er forskjellig. Et eksempel prosedyren innebærer åpning de viktigste kjøleskap eller fryser døren, skru av øyenbryn styret, trekker styret frem og frakobling termistorkabelen.
Sjekk Termistor
5

Fest et ohmmeter til termistorinnganger ledninger. Du kan plukke opp billig ohmmeters på de fleste jernvareforretninger. Enten av ohmmeter to tilkoblinger kan festes til et av termistor to tilkoblinger
6

ohmmeters mål motstanden;. Multi-meter kan måle spenning, motstand og strøm. Bruk den delen av skiven merket for motstand (det vil mest sannsynlig ha en omega-symbolet for å betegne ohm). Vri bryteren til den viser skalaen som gir størst antall signifikante sifre.
7

Sjekk ohmmeter skjermen for målt motstand. Sammenlign med det angitte området for den aktuelle modellen av kjøleskapet.
8 p Hvis de termistorinnganger tiltak i det angitte området, det er ikke feil, og problemet ligger et annet sted. Hvis den ikke gjør det, er det på tide å skifte termistor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/116992.html

Previous:
Next:

RVs