Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Slik fjerner en Black Water Tank på en RV

En funksjon som mange RV eiere finner tiltalende om deres RV er muligheten til å reise i en selvstendig kjøretøy. En svart vanntank er en komponent som gjør dette mulig. Svart vanntanker holde avfall fra toalettet til avfall kan skylles inn en godkjent dumping stasjon. Når en svart vanntank svikter, kan den fjernes og erstattes som en hvilken som helst annen komponent på en bobil. De fleste RV eiere kan oppnå dette selv med verktøy de vanligvis bærer på RV sine. Du trenger
Gummihansker
Skrutrekker
skiftenøkkel
Hjulklosser
Floor jack
Vis flere instruksjoner
en

Fjern RV toalett. Slå av vannet kilde til RV. Se på baksiden av toalettet og koble fra vannslangen. Bruk en skrutrekker og skiftenøkkel for å fjerne de to mutrene på bunnen av toalettet. Løft toalett og legg den ut av veien. Ta godt tak i toalettet flensen og vri den med klokken for fjerning.
2

Trå i nødbremsen pedal. Klosser foran og bak bakhjulene. Klatre på taket av RV. Bruk en skrutrekker til å koble tak vent stabelen forbindelse fra ventilen stabelen. Vri ventilen stabelen røret mot klokken for å skru den fra svart vanntank.
3

Klatre ned og skyve under RV. Identifisere eventuelle ledninger som fører til hver side av den sorte vanntanken. Disse ledninger er for følere som er plassert i beholderen og bestemme om beholderen er full. Bruk en skrutrekker til å fjerne disse ledningene.
4

Identifiser dump ventil i bunnen av den svarte vannbeholderen. Denne ventilen brukes til å tømme tanken i en godkjent tømmestasjon. Bruk en skrutrekker til å fjerne ventilen fra svart vanntank.
5

Identifiser de to metall stropper eller vinkel strykejern holder svart vanntank på plass. Plasser et gulv jack under svart vanntank. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder metall stropper eller vinkel strykejern på plass. Senk svart vann tank i bakken med gulvet jack. Manøvrere tanken å fjerne det fra under RV.
6

Hold svart vanntank i ett stykke hvis det er mulig under fjerningen. Ta tanken til RV forsyning sentrum for å kjøpe en eksakt kopi for utskifting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117065.html

Previous:
Next:

RVs