Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Problemer med ABS og bremser i 2000 Ford E-450 RVs

Ford E-450 Recreational Vehicle (RV) har hatt flere klager og sikkerhet rapporter om problemer med bilens anti-lock bremser (ABS) og bremser. Det er to sikkerhetsrapporter publisert i Bil-og-Safety.com, og en teknisk service bulletin (TSB) utstedt av Ford på E-450 er ABS bremser. Sikkerheten rapporter bekymring et design defekt samt en bremsepedal kast. Brems Design Defekte

Bil-og-Safety.com rapporterer at Ford har uttalt at kroppen på E-450 er for stor for størrelsen på bremsene installert på RV. Bremsene kan ikke håndtere vekten av Ford og tidlig slites ut på 20 000 til 30 000 miles. Bremselengden av Ford RV er også svekket av dette designet defekt. Ford har ikke tilbakekalt E-450 på grunn av denne designen defekt, men vil erstatte vanlige bremser med større og mer holdbare bremsen for å kompensere for dette body design defekt. E-450 eiere må ta RV inn i dealership å ha denne brems reparasjon gjort.
Brake Pedal Kickback

Ford E-450 RV har en TSB utstedt av Ford merke seg at bremsepedalen kan sparke tilbake hardt, skade pedal mekanisme. Denne bremsen problem på E-450 skyldes et problem med boosters på ABS-bremser. Bremsen booster system fører også bremsene å hente på grunn av en utgivelse problem med booster system. Den eneste reparasjon for denne brems problem på Ford RV er å ha booster system erstattes med en ny brems booster. Produsenten skal levere deler og arbeid hvis E-450 fortsatt er under garanti.
ABS lyser hele Illuminated

Et rapportert problem med ABS på Ford E-450 er at varsellampen for dette systemet vil forbli tent på konsollen når det ikke er problem med bremsesystemet. En klage registrert av Bil-og-Safety.com sier at RV eieren kjørte Ford for en stund så la bilen sitte i fire dager, og ABS varsellampe forble tent uten grunn. Denne bremsen problem er knyttet til kropp design feil på E-450. Vekten av RV slites ned bremser, rotorer og påvirker driften av målepunktene som forårsaker ABS varsellampe å lyse selv om bremsesystemet er fortsatt fungerer. Den eneste korreksjon for dette brems problem er å ha ABS varsellys reset for å slå den av.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/116900.html

Previous:
Next:

RVs