Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan måle for en Caravan Markise

En campingvogn fortelt er en god camping tillegg, som det kan, i hovedsak, utvide størrelsen på rv. Campingvogner kommer i mange størrelser, og du må ta forsiktig målinger eller bilens A-ramme for å finne riktig størrelse markise for dine behov. Du trenger
String
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

Sørg for at campingvognen er parkert på flat mark. Hvis det har en enkel aksel, må det være balansert på sine bukker eller hjul slik at den ikke svaier frem og tilbake på den akselen.
2

Legg enden av en lang snor på bakken rett hvor vognens fremre møter siden. Kjør denne strengen hele veien langs den øvre kanten av campingvogn fra forsiden til baksiden, stopper strengen på bakken under vognen står bak. Kutt strengen der den møter bakken.
3

Lay strengen på bakken og måle lengden med et målebånd. Denne målingen kan variere fra mer enn 6 meter (22 fot) til nesten 12 meter (39 fot). Du må kanskje måle en gang, merker streng der målebånd ender, og deretter begynne å måle igjen fra det merket.
4

Sørg for å ta målingen med deg når du handler for din caravan fortelt. En megler kan hjelpe deg å matche en markise på bilen din basert på denne målingen.
5

Kjøp en større markise hvis målingen er på grensen mellom to forskjellige markise størrelser. En 10-fots markise er passer en campingvogn måle mellom 686 centimeter (22 ½ meter) og 716 centimeter (23 ½ meter). Hvis målingen er 716 centimeter, får en 11-fots markise.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/116983.html

Previous:
Next:

RVs