Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan Tow en 1996 Toyota Tacoma Two-Wheel Drive Bak en RV

Før tauing 1996 Toyota Tacoma lastebil, flere tilpassede tilleggene er påkrevd. Alle Tacomas trenger en bunnplate, som forbinder RV til trucken med slep barer. I tillegg, bremselys og blinklys må settes opp med enten et ledningsnett kit eller en supplerende lyssystem. De fem-trinns manuell girkasse trenger ingen endring å være klar for slep, men automatgir krever en drivaksel kopling. Dette frigjør sending mens Tacoma er på slep for å hindre overføring slitasje og skader. Instruksjoner
en

Anslå totalvekt av Tacoma. Den egenvekt på en 1996 Tacoma varierer fra 3240 til £ 3435., Avhengig av modell. Beregn din brutto vekt ved å legge til noen ekstra installert i bilen og vekten på tilhengerfestets til egenvekten. Sjekk din RV og RV hengerfeste å sørge for at de er i stand til å slepe din totalvekt. RV stry vurdering er oppført i sin eiers manuell, og stikk slep vurdering er stemplet direkte på tilhengerfestet.
2

Kjør Tacoma ca tre meter bak rv. For nå skal Tacoma være i gir med parkeringsbremsen sett.
3

Koble slepet barer å feste RV til Tacoma. Produsenter bruker en rekke måter å koble til og låse disse barene på plass, så pass på å lese nøye og følge produktet retninger. Etter linjene er på plass, koble sikkerheten kabler fra Tacoma til RV stikk, sikkert feste kroker eller klemmer. Koble opp lysene ved å sette ledningen på forsiden av Tacoma inn pluggen ved siden av stikk. Fest breakaway enhet, hvis den finnes.
4

Klargjør Tacoma for tauing. Skifte girkasse i fri, slipper parkeringsbremsen og la rattstammen i off-ulåst posisjon. For en automatisk girkasse, koble bakakselen ved hjelp av instruksjonene som følger med stasjonen akselkoblingen. Forbered noen annen tauing utstyr eller egendefinerte endringer på Tacoma for tauing ved å følge bruksanvisningen.
5

Gå rundt RV og Tacoma, rechecking tilkoblingene på alle hengerfestet. Sjekk dekkene og lufttrykket i dekkene. Test bremselys, blinklys og kjører lys for å sørge for at alle lysene fungerer som de skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/116952.html

Previous:
Next:

RVs