Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan Grease Tag Aksler

Trener busser, store semitrucks og RVs har tag aksler som kunne distribuere den tunge vekten av kjøretøyet. Dette gjør at bilen til å utføre og manøvrere bedre, uten motor og hjul sliter med å operere med tung vekt på de vanlige forhjulene aksler. Du må søke fett på lagrene og huber av tag aksel for forsvarlig vedlikehold. Du trenger:
Vehicle chocks
Jacks
Jack står
skrutrekker
nebbtang
lange punsj
Papir håndklær eller filler
Lager-rengjøring løsemidler eller mineralolje
Trykkluft kan
Høytemperaturfett
Replacement fett sel
Seal driver
Slikkepott
Vis flere instruksjoner
en

Kjør kjøretøy til en flat overflate. Parkere bilen, og klosser mot hjulene på fronten, hvis tag aksel du er overflaten er på baksiden. Flytt klosser til bakhjulene, hvis det utføres service på tag aksel i front.
2

Skyv jekk under, basert på hvilken ende du har tenkt å jekke opp. Du kan bruke de vanlige kjøretøy aksler å heve enten foran eller bak enden. Sett opp bukker mot akslene å holde ende opp skikkelig, slik at du kan arbeide på smøring av tag aksel.
3

Wedge en skrutrekker mot støv cap og vrikke den av. Trekk ut splinten med nebbtang som holder mutteren på plass. Snurr hjulet for å løsne mutteren. Skru til mutteren med fingrene.
4

Shift hjulet på akselen for å fjerne den ytre hjullager fra hjulet. Trekk hjullageret av, sammen med hjulet. Ta hub montering av spindelen, og plassere den på bakken. Bruk en lang dor å trykke på den indre peiling, til fettet segl spretter ut.
5

Fjern den indre lageret. Tørk alle de gamle fett, smuss og crud fra navet inne både de ytre og indre lagrene - med filler eller papirhåndklær. Vask lagrene med løsemidler eller mineralolje. Tørr ved å blåse luft fra en komprimert luft kan på lagrene og hub montering.
6

Plasser hånden i høy temperatur fett før du har en god størrelse glob i håndflaten. Lå et lager i hånden og pack i fett før innsiden er grundig belagt. Så fett de andre lagrene.
7

Plasser den nye pakningen tilbake i det indre lageret, og sikre det på plass med en sel driver. Monter den indre peiling tilbake på hub montering. Påfør fett på hjulkapselen ved å jevne den på med en slikkepott til du har ca 4 gram dekker cap.
8

Sett hub montering på akselen. Sett på hjulet og ytre hjullager tilbake på akselen. Stram mutteren og skyv splinten på plass. Pop støvet hetten på. Fjern forsiktig bukker, og lavere bilen tilbake til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117337.html

Previous:
Next:

RVs