Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Hvordan legge til en avtrekksvifte for en Teardrop Trailer

Teardrop trailere er små trailere som består av et lite soverom og et lite lagringsområde. Lagringsområdet forvandler ofte inn i en utvendig kjøkken du kan bruke mens du bor på en campingplass. Fordi en teardrop trailer er helt lukket, kan det være farlig å drive et klimaanlegg uten skikkelig ventilasjon. Det kan også bli kvalm inne i tilhengeren uten luftsirkulasjon. Derfor er det fordelaktig å installere en avtrekksvifte i det indre kammer for å gi god luftsirkulasjon. Du trenger
Crowbar eller skrutrekker
Saw
Ledninger
Drill
Boards
Nails
Hammer
Caulk
Vis flere instruksjoner

en

Fjern den ytre overflate av hengeren på taket. Denne overflaten består av kryssfiner og kan fjernes forsiktig med et brekkjern eller skrutrekker.
2

Skjær et hull i taket av din teardrop trailer, akkurat stor nok til å passe avtrekksvifte. Hullet må gå gjennom det indre tak, så vel som den utvendige finer belegg.
3

Kjør ledningene for avtrekksviften fra viften, tvers over toppen av tilhengeren like under utenfor overflaten, og inn i tilhengeren for å koble den til sikringsboksen. Du må kanskje bore et lite hull i det indre av traileren for å kjøre ledningen til sikringsboksen eller gjennom tverrbjelker mellom interiør og eksteriør taket.
4

Plasser avtrekksvifte i sin hull. Du må kanskje spikre noen ekstra støtte bjelker rundt viften å holde den på plass.
5

Surround kantene av avtrekksvifte med caulk å forsegle ut elementene.
6

Sett utvendig kryssfiner over taket av tilhengeren. Fest den tilbake på plass med hammer og spiker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117336.html

Previous:
Next:

RVs