Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> RVs >> Content

Slik endrer du TV i en RV Kammer

Hvis RV har en gammel analog tube-baserte TV-apparatet oppbevares i et rom, kan du erstatte den med en digital, flatskjerm-modell. Dette er trolig en nødvendighet hvis settet ikke er i stand til å motta digitale signaler. Ved endring av TV-apparatet, må du erstatte den med en som ikke er større enn den gamle - skjerm og ramme inkludert. Mål høyden og bredden av rommet apparatet står i og sørge for at du får en ny TV som vil passe inn i det rommet. Du trenger
Skrutrekkere
TV mount
Vis flere instruksjoner
en

Fjern støtterammen fra kupeen. Avhengig av kjøretøyet, kan denne rammen være laget av tre, metall eller annet materiale, og festeskruene kan kreve alt fra en stor flatskjerm-bladet til en liten skrutrekker.
2

løfte og bære TV ut av rommet, og koble den fra stikkontakten i rommet og koble kablene. Gitt vekten av en tube-basert TV, vil det hjelpe å ha en annen person til å holde den mens du koble fra og koble den.
3

Installer en TV montere inn i kupeen. Finn et sted på en vegg som du kan skru bunnen av festes oppå der TV vil stå parallelt med kupé front åpning når den er montert. Skru festet på plass med sine medfølgende skruene og riktig skrutrekker.
4

Monter TV-apparatet til montere inne i kupeen. Avhengig av hvilken type mount, kan det dreie seg om alt fra en glidende braketten til limstrimler være en kombinasjon av begge deler - hvor du kobler en brakett på baksiden av settet og skyv den på festet sin brakett
. 5

Koble audio /video kabler inne i rommet til TV-apparatet og koble den til stikkontakten. Hvis den gamle settet var en tube-basert TV, trenger du bare å bruke den nye TV-RF koaksial, som er den sorte kabelen med gjenger, eller RCA kompositt (gul, hvit og rød plugg) tilkoblinger.

6

Koble rammen for kupé, ved hjelp av sine skruer og riktig skrutrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/rvs/117055.html

Previous:
Next:

RVs